Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
OPINIÓ
"La pregunta que cal fer-se ara és la següent: de què serveix votar el PSC? La meva percepció personal és que no serveix per a res"
2738 lectures
"Cal que els valencians es posin les piles i deixin de confiar en la Generalitat valenciana (en mans del PP) i en la Generalitat de Catalunya, perquè no té, de moment, competències sobre la totalitat del territori nacional"
2030 lectures
"A l’Alicia Sánchez Camacho el cap li fa pudor de pólvora. No se’n surt en cap aspecte de la seva vida política: ni és capaç d’aturar el progrés de Ciutadans ni és capaç d’oferir una imatge seriosa i responsable"
3430 lectures
"El vot de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, sobre la consulta val per dos (rodolí). Que mediti"
2982 lectures
"No hem arribat fins aquí per votar si volem un model federal asimètric amb qui, per cert, ja ens ha dit mil vegades que no"
2985 lectures
Si el líder d'Unió creu que la seva relació amb el president és “millorable”, que dini amb ell i no pas amb el principal ariet al procés que lidera, precisament, Artur Mas"
1959 lectures
"Crec que ERC hauria d’haver entrat a governar l’endemà del 25N, però més val que hi entri tard que mai"
2980 lectures
"El projecte del PSOE tampoc parteix de la sobirania prèvia dels diferents Estats, de manera que la federació neix de dalt cap a baix"
2048 lectures
"L’error fonamental i recurrent a l’hora d’analitzar la situació és confondre UDC amb el mateix Duran"
3363 lectures
"Vagi per davant el meu convenciment profund que no tindrem llei electoral ni a curt ni a mig termini"
1611 lectures
Jaume Clotet
Jaume Clotet Periodista per la UAB i historiador per la UB. És col·laborador de diversos mitjans, entre els quals els diaris AVUI, Público, Ara i TV3. Anteriorment ha estat cap de Política del diari AVUI, subdirector de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), cap de premsa del departament de Governació i corresponsal al País Basc durant tres anys. És coautor de l'assaig Les millors obres de la literatura catalana (comentades pel censor) (A Contravent 2010). Membre fundacional del Grup de Periodistes Ramon Barnils (GPRB)
Seguir l'autor
@jaumeclotet
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida