Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Divendres, 28 de Novembre de 2014
OPINIÓ
"Espanya no han entès res de res del que està passant a Catalunya en aquests temps convulsos"
2741 lectures
"Podemos és una altra manera de fer-nos espanyols amb un discurs alternatiu, ple de paranys, frases fetes, veritats a mitges i voluntat centralitzadora"
2295 lectures
"Catalunya ha de triar entre la mediocritat de l’actual estat de les coses, dins una Espanya que no ens vol ni accepta com som, o un país nou"
2000 lectures
"La gent mereix respostes i mereix no ser marejada com diuen de les perdius"
838 lectures
"La meselleria i la llagoteria no són ni han de ser mai part del nostre club"
611 lectures
"Pitjor que no votar és fer-ho malament i esvalotada. No és diletantisme ni procrastinació el que ens mou, és entendre que només fent bé les coses podrem guanyar"
620 lectures
"Ha sabut a diferència d’altres –el propi Pujol sense anar més lluny- adaptar la seva praxi política als nous temps que viu la convulsa política catalana"
47 lectures
"Per votar i guanyar haurem de carregar-nos de raons, no ja relatives al nostre dret a decidir el nostre futur col·lectiu, també per convèncer a una part de la població que no es manifesta"
747 lectures
Marc Gafarot
Marc Gafarot Llicenciat en Humanitats per la Universitat de Navarra, ha completat un Màster d’Estudis Europeus a la London School of Economics i de política d’Amèrica Llatina a la Universitat de Liverpool. Ha exercit com a periodista especialitzat en política i economia a Bloomberg LP a Londres, a Amèrica Llatina per Summit Communications i com a assessor d’afers polítics i institucionals al Parlament Europeu a Brussel.les i Estrasburg. És coordinador de l'àrea de processos internacionals de secessió i de cooperació al desenvolupament al CIDOB (Barcelona Centre For International Affairs). També és col·laborador i tertulià del programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, així com autor de varis estudis.
Seguir l'autor
https://www.facebook.com/marc.gafarot http://gafarot.blogspot.com.es/
Enquesta
Per què creus que el PSC està contra la llista unitària, com diu Lucena?
Per què creus que el PSC està contra la llista unitària, com diu Lucena?
20 %
77 %
3 %
556 vots
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida