Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
elSingular.cat utilitza ‘cookies’ per millorar l’experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Editorial Dimarts, 29 de Juliol de 2014
OPINIÓ
"Iceta representa tant la renovació del partit socialista, com ho podrien fer l'Alexanko o en Migueli com a nous centrals"
1468 lectures
"Potser sí que es tracta d'un bordell, ara bé, la 'madame' que posa ordre aquí, ara mateix, la trobem a faltar"
1058 lectures
"El darrer resistent en el moment de caure Barcelona va jurar i perjurar que la llibertat la recuperaríem si mai tornava a regnar un Felip a Espanya. Ves per on, ara tornem a tenir un Felip"
852 lectures
"José Antonio Primo de Rivera ho deia més clar que ningú “el mejor destino de las urnas es destruirlas”. Això és el que fa uns dies venia a proposar la senyora Rosa Díez"
1476 lectures
"Napoleó no ensenyava les cartes a la guerra, nosaltres sí per ser demòcrates i, si s’escau, podem repensar-ho tot no sigui que ens titllin de dogmàtics intransigents"
1344 lectures
"Anar a Madrid a debatre al Congrés és anar a que t’aixequin la camisa i se te’n fotin a la cara, t’insultin i t’escarneixin"
2721 lectures
"Afirmar que a Catalunya sempre han existit els anomenats “quintacolumnistes” és un fet que no crec que sorprengui a ningú"
1681 lectures
"Quan des de Catalunya hem cercat formes d’encabir les nostres demandes presentant-les i vinculant-les a altres possibles demandes o interessos de regions espanyoles l’únic que hem aconseguit és més ignomínia i desconsideració per part de l’Estat"
2957 lectures
"Bartomeu ha de ser el president de tots els barcelonistes, ha de retornar el crèdit a aquesta junta i ha de ser honest i fer veure que ho és"
2471 lectures
"És la política i són els drets cívics de la ciutadania el que compta a escala planetària i no pas l’economia per un reconeixement ulterior de Catalunya"
2978 lectures
Marc Gafarot
Marc Gafarot Llicenciat en Humanitats per la Universitat de Navarra, ha completat un Màster d’Estudis Europeus a la London School of Economics i de política d’Amèrica Llatina a la Universitat de Liverpool. Ha exercit com a periodista especialitzat en política i economia a Bloomberg LP a Londres, a Amèrica Llatina per Summit Communications i com a assessor d’afers polítics i institucionals al Parlament Europeu a Brussel.les i Estrasburg. És coordinador de l'àrea de processos internacionals de secessió i de cooperació al desenvolupament al CIDOB (Barcelona Centre For International Affairs). També és col·laborador i tertulià del programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, així com autor de varis estudis.
Seguir l'autor
https://www.facebook.com/marc.gafarot http://gafarot.blogspot.com.es/
Enquesta
Creus que el llibre blanc de la independència serà útil?
Creus que el llibre blanc de la independència serà útil?
96 %
3 %
0 %
420 vots
Rodolf Bellmunt: Per tots aquells que tenian dubtes sobre l´i...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida