Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
OPINIÓ
"Sovint ridiculitzem els diners que l'Estat ha invertit amb l'AVE com una inversió inútil. Jo crec que sort en vam tenir que, mentre endeutàvem la Generalitat, la crisi financera ens vingués a rescatar dels plans geopolítics de Madrid"
1954 lectures
"La globalització ha donat protagonisme als pàries del món i ha produït un estira i arronsa general entre els governats i els governants"
1528 lectures
"Els processos de depuració de la memòria són lents i limitats"
2272 lectures
"La meva tesi és que si el procés s'atura, tornarem a veure la família Pujol en acció. I que, si no s'atura, segurament també"
1418 lectures
"ERC és l’única formació veterana que no ha participat dels oblits de la Transició, ni del seu sistema de repartiment"
1196 lectures
"Com més gran em faig, més penso que l’Anglaterra que estimem en realitat és una fantasia"
1221 lectures
"La unitat d'Espanya, des dels temps de Felip II, sempre ha acabat passant per governar a través de la por i del pessimisme"
3747 lectures
"El nen Bertomeu haurà de gesticular més que Iceta, que Navarro o que Herrera junts per demostrar que no és un titella de la casta"
2304 lectures
"Aquest cap de setmana s'ha vist clar que Podemos no podrà evitar que el tema de les properes eleccions torni a ser la independència"
2814 lectures
"Si CiU i ERC no troben la manera de promoure una idea forta d'ordre i de canvi, Catalunya serà arrossegada un altre cop cap a l'olla de grills més absoluta amb la resta de l'Estat espanyol"
2127 lectures
Enric Vila
Enric Vila Escriptor. És doctor en periodisme i llicenciat en Història. Treballa de professor a la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha publicat la biografia Companys, la Veritat no necessita màrtirs i l'assaig El nostre heroi Josep Pla, entre d'altres llibres. Premi Idees 2003, escriu al Punt/Avui, al butlletí de la Fundació Catalunya Oberta i al seu bloc, Dietari a destemps. Col.labora amb la European Partnership for Independence (EPI)
Seguir l'autor
@enricvd http://enricvila.wordpress.com/
Enquesta
Et sembla bé que Duran no assisteixi als consells nacionals d'UDC i CiU?
Et sembla bé que Duran no assisteixi als consells nacionals d'UDC i CiU?
56 %
6 %
38 %
291 vots
Laia: No sé que espera el MHP de treure com cap de la policia ...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida