Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Dimecres, 01 d'Octubre de 2014
OPINIÓ
"L'expresident va fer bé d'esbroncar els diputats i de posar-los al seu lloc de polítics insignificants que encara no han demostrat res"
lectures
"Si avui ens plantegem votar la independència és perquè a l'Estat espanyol ja no hi manen els militars i França està en una profunda decadència"
5238 lectures
"Tothom fa veure que sap què passarà però si rasques una mica veus que, en realitat, ningú no en té ni puta idea"
4586 lectures
"El fet que s'hagi convertit en el corrupte més ètic i espartà, potser servirà per entendre algunes coses"
6154 lectures
"És normal que les pulsions més baixes de l'autonomisme comencin a manifestar-se de forma descarnada ara que el règim ha entrat en fase de descomposició"
3450 lectures
"La classe mitjana catalana és, probablement, la més sofisticada i dura de pelar de tot Europa, però també la que està sotmesa a més pressió"
2867 lectures
"Com li va passar a Wilson, el president Mas no sols s’arrisca a ser instrumentalitzat per forces de casa seva sinó que també corre el perill de despertar els dimonis més obscurs dels adversaris polítics del seu país"
2528 lectures
"A mi em sembla que l’independentisme ha fet amb el país una mica el que Cruyff i Laporta van fer amb el Barça"
2389 lectures
"A la gent li agrada cantar i ballar i manifestar-se però no sé si s'arriba a fer una idea de l'esforç que costa defensar el sentit de les paraules o introduir un matís decisiu en un discurs"
2408 lectures
"A manca d'un passat decent per explicar, una de les armes de Madrid són aquestes criatures malcriades per la història que per por de perdre els privilegis són capaços de qualsevol cosa"
7363 lectures
Enric Vila
Enric Vila Escriptor. És doctor en periodisme i llicenciat en Història. Treballa de professor a la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha publicat la biografia Companys, la Veritat no necessita màrtirs i l'assaig El nostre heroi Josep Pla, entre d'altres llibres. Premi Idees 2003, escriu al Punt/Avui, al butlletí de la Fundació Catalunya Oberta i al seu bloc, Dietari a destemps. Col.labora amb la European Partnership for Independence (EPI)
Seguir l'autor
@enricvd http://enricvila.wordpress.com/
Enquesta
Creus que la independència serà imparable si una majoria la vol, com admet Iceta?
Creus que la independència serà imparable si una majoria la vol, com admet Iceta?
33 %
65 %
2 %
411 vots
Núria Florensa: El Sr. ICETA sempre ha sortit darrera de tot e...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida