Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Divendres, 27 de Març de 2015
OPINIÓ
"Els processos de depuració de la memòria són lents i limitats"
2232 lectures
"La meva tesi és que si el procés s'atura, tornarem a veure la família Pujol en acció. I que, si no s'atura, segurament també"
1409 lectures
"ERC és l’única formació veterana que no ha participat dels oblits de la Transició, ni del seu sistema de repartiment"
1194 lectures
"Com més gran em faig, més penso que l’Anglaterra que estimem en realitat és una fantasia"
1218 lectures
"La unitat d'Espanya, des dels temps de Felip II, sempre ha acabat passant per governar a través de la por i del pessimisme"
3743 lectures
"El nen Bertomeu haurà de gesticular més que Iceta, que Navarro o que Herrera junts per demostrar que no és un titella de la casta"
2304 lectures
"Aquest cap de setmana s'ha vist clar que Podemos no podrà evitar que el tema de les properes eleccions torni a ser la independència"
2814 lectures
"Si CiU i ERC no troben la manera de promoure una idea forta d'ordre i de canvi, Catalunya serà arrossegada un altre cop cap a l'olla de grills més absoluta amb la resta de l'Estat espanyol"
2126 lectures
"Entre Podemos, el pequeño Nicolás i el nostre victimisme -que ja només excita els convençuts-, hem perdut la iniciativa"
3101 lectures
"La jornada només tindrà importància en la mesura que incideixi en el mapa polític català i en el nostre imaginari col·lectiu"
2661 lectures
Enric Vila
Enric Vila Escriptor. És doctor en periodisme i llicenciat en Història. Treballa de professor a la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha publicat la biografia Companys, la Veritat no necessita màrtirs i l'assaig El nostre heroi Josep Pla, entre d'altres llibres. Premi Idees 2003, escriu al Punt/Avui, al butlletí de la Fundació Catalunya Oberta i al seu bloc, Dietari a destemps. Col.labora amb la European Partnership for Independence (EPI)
Seguir l'autor
@enricvd http://enricvila.wordpress.com/
Enquesta
Què et sembla que la final de Copa del Rei es jugui al Camp Nou?
Què et sembla que la final de Copa del Rei es jugui al Camp Nou?
33 %
13 %
54 %
326 vots
jaume celesti: No perguem més temps amb el tema, suposo que a ...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida