Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
elSingular.cat utilitza ‘cookies’ per millorar l’experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Editorial Divendres, 18 d'Abril de 2014
OPINIÓ
"A manca d'un passat decent per explicar, una de les armes de Madrid són aquestes criatures malcriades per la història que per por de perdre els privilegis són capaços de qualsevol cosa"
6393 lectures
"Un polític cobra per no convertir els conflictes en una cosa personal i és poc noble tocar temes sensibles amb un verb esmolat i després emprenyar-te com una mona a la primera de canvi"
2611 lectures
"A Madrid esperen un error o un moviment poc convençut per intervenir l'autonomia. Només tindrem una oportunitat per trencar la legalitat"
3722 lectures
"La judicialització de l'educació és un cop molt fort per al país però també és una conseqüència del fracàs del discurs espanyolista"
4038 lectures
"Catalunya és l'Europa dels ciutadans que es paguen l'idealisme de la seva butxaca mentre que Espanya és l'Europa dels Estats on l'individu paga i calla i de tant en tant crema contenidors"
4144 lectures
"Els espanyols, amb els seus discursos exorbitants i la seva entranyable inflexibilitat, ens recorden cada dia que els Estats pensen i actuen en clau de derrota o victòria"
2797 lectures
"Té gràcia que el PP digui que l'independentisme divideix la societat amb les lleis que ha promogut i l'estil que gasta"
3192 lectures
"Els que ara volen que el president rebaixi el to de la pregunta no sols no el defensaran, sinó que el faran caure de la pitjor manera"
6512 lectures
"Movimiento Ciudadano es presenta disfressat de pretensions polítiques i intel.lectuals però l'única cosa que aconseguirà és activar l'atavisme autodestructiu que la llibertat de Catalunya desperta en molts espanyols"
4385 lectures
"L'actitud dels moderats, rera la seva retòrica conciliatòria, és en realitat una actitud amenaçadora"
3527 lectures
Enric Vila
Enric Vila Escriptor. És doctor en periodisme i llicenciat en Història. Treballa de professor a la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha publicat la biografia Companys, la Veritat no necessita màrtirs i l'assaig El nostre heroi Josep Pla, entre d'altres llibres. Premi Idees 2003, escriu al Punt/Avui, al butlletí de la Fundació Catalunya Oberta i al seu bloc, Dietari a destemps. Col.labora amb la European Partnership for Independence (EPI)
Seguir l'autor
@enricvd http://enricvila.wordpress.com/
Enquesta
Portaveu UE
Per què el portaveu de la UE va criticar l'informe del CATN sense llegir-lo?
82 %
3 %
15 %
266 vots
Lluis2: Doncs jo mirareu be qui son els de la comitiva de rece...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida