Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Divendres, 30 de Gener de 2015
OPINIÓ
"La unitat d'Espanya, des dels temps de Felip II, sempre ha acabat passant per governar a través de la por i del pessimisme"
3631 lectures
"El nen Bertomeu haurà de gesticular més que Iceta, que Navarro o que Herrera junts per demostrar que no és un titella de la casta"
2232 lectures
"Aquest cap de setmana s'ha vist clar que Podemos no podrà evitar que el tema de les properes eleccions torni a ser la independència"
2799 lectures
"Si CiU i ERC no troben la manera de promoure una idea forta d'ordre i de canvi, Catalunya serà arrossegada un altre cop cap a l'olla de grills més absoluta amb la resta de l'Estat espanyol"
2119 lectures
"Entre Podemos, el pequeño Nicolás i el nostre victimisme -que ja només excita els convençuts-, hem perdut la iniciativa"
3098 lectures
"La jornada només tindrà importància en la mesura que incideixi en el mapa polític català i en el nostre imaginari col·lectiu"
2653 lectures
"Espanya no tindrà un debat intel·lectual decent fins que els catalans no anem de cara a barraca, sense fer cas de les ombres monstruoses que els complexes dels dos bàndols projecten en la nostra societat"
2374 lectures
"Si seguim així, quan Espanya s'enfonsi nosaltres no tan sols anirem dins del barco, si no que a més serem els responsables morals de l'ensorrada"
4952 lectures
"L'expresident va fer bé d'esbroncar els diputats i de posar-los al seu lloc de polítics insignificants que encara no han demostrat res"
38 lectures
"Si avui ens plantegem votar la independència és perquè a l'Estat espanyol ja no hi manen els militars i França està en una profunda decadència"
5269 lectures
Enric Vila
Enric Vila Escriptor. És doctor en periodisme i llicenciat en Història. Treballa de professor a la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha publicat la biografia Companys, la Veritat no necessita màrtirs i l'assaig El nostre heroi Josep Pla, entre d'altres llibres. Premi Idees 2003, escriu al Punt/Avui, al butlletí de la Fundació Catalunya Oberta i al seu bloc, Dietari a destemps. Col.labora amb la European Partnership for Independence (EPI)
Seguir l'autor
@enricvd http://enricvila.wordpress.com/
Enquesta
Marina Geli fa bé abandonant el grup parlamentari del PSC?
Marina Geli fa bé abandonant el grup parlamentari del PSC?
8 %
87 %
6 %
514 vots
Jofré Riudavets: Geli es mostra catalanista i consequent amb ...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida