Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
elSingular.cat utilitza ‘cookies’ per millorar l’experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Editorial Dimecres, 03 de Setembre de 2014
OPINIÓ
"Tothom fa veure que sap què passarà però si rasques una mica veus que, en realitat, ningú no en té ni puta idea"
4232 lectures
"El fet que s'hagi convertit en el corrupte més ètic i espartà, potser servirà per entendre algunes coses"
6008 lectures
"És normal que les pulsions més baixes de l'autonomisme comencin a manifestar-se de forma descarnada ara que el règim ha entrat en fase de descomposició"
3353 lectures
"La classe mitjana catalana és, probablement, la més sofisticada i dura de pelar de tot Europa, però també la que està sotmesa a més pressió"
2800 lectures
"Com li va passar a Wilson, el president Mas no sols s’arrisca a ser instrumentalitzat per forces de casa seva sinó que també corre el perill de despertar els dimonis més obscurs dels adversaris polítics del seu país"
2452 lectures
"A mi em sembla que l’independentisme ha fet amb el país una mica el que Cruyff i Laporta van fer amb el Barça"
2343 lectures
"A la gent li agrada cantar i ballar i manifestar-se però no sé si s'arriba a fer una idea de l'esforç que costa defensar el sentit de les paraules o introduir un matís decisiu en un discurs"
2372 lectures
"A manca d'un passat decent per explicar, una de les armes de Madrid són aquestes criatures malcriades per la història que per por de perdre els privilegis són capaços de qualsevol cosa"
7267 lectures
"Un polític cobra per no convertir els conflictes en una cosa personal i és poc noble tocar temes sensibles amb un verb esmolat i després emprenyar-te com una mona a la primera de canvi"
2916 lectures
"A Madrid esperen un error o un moviment poc convençut per intervenir l'autonomia. Només tindrem una oportunitat per trencar la legalitat"
4038 lectures
Enric Vila
Enric Vila Escriptor. És doctor en periodisme i llicenciat en Història. Treballa de professor a la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha publicat la biografia Companys, la Veritat no necessita màrtirs i l'assaig El nostre heroi Josep Pla, entre d'altres llibres. Premi Idees 2003, escriu al Punt/Avui, al butlletí de la Fundació Catalunya Oberta i al seu bloc, Dietari a destemps. Col.labora amb la European Partnership for Independence (EPI)
Seguir l'autor
@enricvd http://enricvila.wordpress.com/
Enquesta
Creus que el PSC ha abandonat el catalanisme i el país, com diu Tura?
Creus que el PSC ha abandonat el catalanisme i el país, com diu Tura?
4 %
94 %
2 %
126 vots
Conxa: Sòn espanyols i no van a favor de Catalunya ni de la se...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida