Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Divendres, 19 de Desembre de 2014
OPINIÓ
"Si CiU i ERC no troben la manera de promoure una idea forta d'ordre i de canvi, Catalunya serà arrossegada un altre cop cap a l'olla de grills més absoluta amb la resta de l'Estat espanyol"
2081 lectures
"Entre Podemos, el pequeño Nicolás i el nostre victimisme -que ja només excita els convençuts-, hem perdut la iniciativa"
3090 lectures
"La jornada només tindrà importància en la mesura que incideixi en el mapa polític català i en el nostre imaginari col·lectiu"
2644 lectures
"Espanya no tindrà un debat intel·lectual decent fins que els catalans no anem de cara a barraca, sense fer cas de les ombres monstruoses que els complexes dels dos bàndols projecten en la nostra societat"
2351 lectures
"Si seguim així, quan Espanya s'enfonsi nosaltres no tan sols anirem dins del barco, si no que a més serem els responsables morals de l'ensorrada"
4942 lectures
"L'expresident va fer bé d'esbroncar els diputats i de posar-los al seu lloc de polítics insignificants que encara no han demostrat res"
34 lectures
"Si avui ens plantegem votar la independència és perquè a l'Estat espanyol ja no hi manen els militars i França està en una profunda decadència"
5268 lectures
"Tothom fa veure que sap què passarà però si rasques una mica veus que, en realitat, ningú no en té ni puta idea"
4606 lectures
"El fet que s'hagi convertit en el corrupte més ètic i espartà, potser servirà per entendre algunes coses"
6203 lectures
"És normal que les pulsions més baixes de l'autonomisme comencin a manifestar-se de forma descarnada ara que el règim ha entrat en fase de descomposició"
3463 lectures
Enric Vila
Enric Vila Escriptor. És doctor en periodisme i llicenciat en Història. Treballa de professor a la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha publicat la biografia Companys, la Veritat no necessita màrtirs i l'assaig El nostre heroi Josep Pla, entre d'altres llibres. Premi Idees 2003, escriu al Punt/Avui, al butlletí de la Fundació Catalunya Oberta i al seu bloc, Dietari a destemps. Col.labora amb la European Partnership for Independence (EPI)
Seguir l'autor
@enricvd http://enricvila.wordpress.com/
Enquesta
Per què creus que l'AVE Barcelona-Perpinyà no podrà superar els 200 km/h?
Per què creus que l'AVE Barcelona-Perpinyà no podrà superar els 200 km/h?
87 %
8 %
5 %
419 vots
Clar!: Si algun dels AVE havia de sortir malament, ja sabiem e...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida