Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
OPINIÓ
"El que els fa por és que recuperem la voluntat de poder i la visió del món que com a poble hem anat perdent a causa de la violència i la marginació a la qual hem estat sotmesos"
4718 lectures
"Si algú vol saber què passarà el 28 de setembre ja li ho diré jo: no passarà res"
2528 lectures
"Amb el Referèndum que Syriza ha convocat a Grècia, Catalunya queda un altre cop a mercè de la tempesta que s'acosta, sense un vaixell en condicions"
1084 lectures
"El règim comunista té l'armari ple de monstres i necessita superar la crisi de creixement sense discutir els episodis del passat"
780 lectures
"És possible que l'independentisme es deixi impressionar una mica massa per algunes mòmies i fantasmes del passat"
1290 lectures
"Al meu entendre, la força del procés ara dependrà en bona part dels resultats que ERC i la CUP treguin a Barcelona"
2509 lectures
"És entendridor de veure el nivell de crispació que el debat municipal ha assolit a la ciutat"
3556 lectures
"La guerra es manifesta a través de nous mitjans però que si els catalans ens pensem que guanyarem només a còpia de manifestacions no ens en sortirem"
860 lectures
"Sovint ridiculitzem els diners que l'Estat ha invertit amb l'AVE com una inversió inútil. Jo crec que sort en vam tenir que, mentre endeutàvem la Generalitat, la crisi financera ens vingués a rescatar dels plans geopolítics de Madrid"
2058 lectures
"La globalització ha donat protagonisme als pàries del món i ha produït un estira i arronsa general entre els governats i els governants"
1557 lectures
Enric Vila
Enric Vila Escriptor. És doctor en periodisme i llicenciat en Història. Treballa de professor a la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha publicat la biografia Companys, la Veritat no necessita màrtirs i l'assaig El nostre heroi Josep Pla, entre d'altres llibres. Premi Idees 2003, escriu al Punt/Avui, al butlletí de la Fundació Catalunya Oberta i al seu bloc, Dietari a destemps. Col.labora amb la European Partnership for Independence (EPI)
Seguir l'autor
@enricvd http://enricvila.wordpress.com/
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida