Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
elSingular.cat utilitza ‘cookies’ per millorar l’experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Editorial Divendres, 29 d'Agost de 2014
OPINIÓ
"El fet que s'hagi convertit en el corrupte més ètic i espartà, potser servirà per entendre algunes coses"
5946 lectures
"És normal que les pulsions més baixes de l'autonomisme comencin a manifestar-se de forma descarnada ara que el règim ha entrat en fase de descomposició"
3307 lectures
"La classe mitjana catalana és, probablement, la més sofisticada i dura de pelar de tot Europa, però també la que està sotmesa a més pressió"
2769 lectures
"Com li va passar a Wilson, el president Mas no sols s’arrisca a ser instrumentalitzat per forces de casa seva sinó que també corre el perill de despertar els dimonis més obscurs dels adversaris polítics del seu país"
2422 lectures
"A mi em sembla que l’independentisme ha fet amb el país una mica el que Cruyff i Laporta van fer amb el Barça"
2323 lectures
"A la gent li agrada cantar i ballar i manifestar-se però no sé si s'arriba a fer una idea de l'esforç que costa defensar el sentit de les paraules o introduir un matís decisiu en un discurs"
2361 lectures
"A manca d'un passat decent per explicar, una de les armes de Madrid són aquestes criatures malcriades per la història que per por de perdre els privilegis són capaços de qualsevol cosa"
7248 lectures
"Un polític cobra per no convertir els conflictes en una cosa personal i és poc noble tocar temes sensibles amb un verb esmolat i després emprenyar-te com una mona a la primera de canvi"
2915 lectures
"A Madrid esperen un error o un moviment poc convençut per intervenir l'autonomia. Només tindrem una oportunitat per trencar la legalitat"
4035 lectures
"La judicialització de l'educació és un cop molt fort per al país però també és una conseqüència del fracàs del discurs espanyolista"
4478 lectures
Enric Vila
Enric Vila Escriptor. És doctor en periodisme i llicenciat en Història. Treballa de professor a la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha publicat la biografia Companys, la Veritat no necessita màrtirs i l'assaig El nostre heroi Josep Pla, entre d'altres llibres. Premi Idees 2003, escriu al Punt/Avui, al butlletí de la Fundació Catalunya Oberta i al seu bloc, Dietari a destemps. Col.labora amb la European Partnership for Independence (EPI)
Seguir l'autor
@enricvd http://enricvila.wordpress.com/
Enquesta
Creus que el Sí guanyarà a Escòcia?
Creus que el Sí guanyarà a Escòcia?
7 %
21 %
72 %
341 vots
El teu nom: Escriu el teu comentari
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida