Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
elSingular.cat utilitza ‘cookies’ per millorar l’experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Editorial Dimarts, 02 de Setembre de 2014
OPINIÓ
"És que ja no dóna per més la corda de tant com ens la tiben"
2576 lectures
"Joan Carles I sembla que en els últims anys s'hagi envoltat dels més tanoques de la classe"
834 lectures
"De debò no li cau la cara de vergonya quan diu que no pot viure a Barcelona, Blanes o Girona per un suposat mal ambient que, d’altra banda, no acaba de concretar en què es basa?"
4023 lectures
"Carles Rahola va arribar a la frontera de la Junquera però va recular cap a casa, ell no havia fet res, no tenia cap delicte de sang, havia ajudat a qui ho necessitava, gent de dretes o d’esquerres"
1152 lectures
501
"La factura és d’un documental clàssic i el paper rellevant és el d’aquests quatre testimonis: la Carme, la Lluïsa, la Montse i la Teresa"
1133 lectures
"El desenvolupament del reportatge em va deixar astorada, i m’ho vaig creure, desconfiant, és clar, però hi vaig caure de quatre potes"
1417 lectures
"El cas és que TV3 tenia 2.700 treballadors el 2011 amb un pressupost de 160 milions d’euros i actualment compta amb 2.642 persones i 225 milions de pressupost"
1084 lectures
"Tots els de l’ofici sabem que qui organitza una trobada oficial amb periodistes és qui pot exercir o no el dret a vet"
2028 lectures
"Ja n’hi ha prou d’enfrontar i separar la gent, ja n’han fet un gra massa d’utilitzar la religió en pro d’unes determinades idees polítiques i condemnant totes les altres"
1866 lectures
"A Utrera Molina (sogre de l’actual ministre de justícia Ruiz Gallardón) ni tan sols se li han exigit explicacions, no han sigut capaços ni de demanar perdó"
1475 lectures
Natàlia Molero
Natàlia Molero Filòloga. És professora de Polítiques culturals contemporànies de la UAB, és tècnica en gestió cultural de la Diputació de Girona i des del 2004 és membre del Consell Assessor de Ràdio i Televisió Espanyola a Catalunya. Anteriorment, havia exercit els càrrecs de delegada dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Girona, cap del Gabinet del Conseller de Cultura i directora de la Filmoteca de Catalunya. A part del Singular Digital, col•labora regularment a diversos mitjans de comunicació: RTVE, COM Ràdio, El Punt, Canal Català o Radio Euskadi, entre altres.
Seguir l'autor
@nataliamolero
Enquesta
Creus que l'Estat espanyol traurà a Catalunya les competències de Seguretat i Educació per evitar la Consulta?
Creus que l'Estat espanyol traurà a Catalunya les competències de Seguretat i Educació per evitar la Consulta?
15 %
18 %
67 %
216 vots
Gol //*//: No saben què fer per a evitar que es faci democràci...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida