Segueix-nos
Vols rebre el Singular?

Comentaris

04/10/2010
15:03  h.
ILP per reformar la llei hipotecària i frenar els desnonaments
Entre el 2007 i el 2010 a Catalunya s'han produït més de 40.000 execucions hipotecàries
Sense títol
L'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya (Aicec-Adicae) ha anunciat avui que promourà, al costat d'altres entitats i sindicats, una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per modificar la llei hipotecària i frenar els desnonaments per l'impagament d'hipoteques.

Segons el portaveu de l’Aicec-Adice, Gianfranco Pani, una iniciativa d’aquest tipus servirà per generar la mobilització i el debat social, tot i que ha remarcat que, ara mateix, la cosa més urgent és una moratòria en el pagament de les hipoteques per evitar que es produeixin més desnonaments.

Entre les propostes acordades pels participants en el fòrum i que ara necessitaran del suport de les formacions polítiques, hi ha la dació en pagament, és a dir, la possibilitat que el deutor pugui lliurar el bé hipotecat i cancel•lar el deute, així com també l'elaboració d'una llei de sobreendeutament familiar.

Un de cada cinc desnonaments es produeix a Catalunya


Entre el 2007 i el 2010, a Catalunya s'han produït més de 40.000 execucions hipotecàries, segons l'Aicec-Adicae, i es preveu que a final d'any aquesta xifra s'acostarà a les 100.000 si segueix el ritme actual.

Segons l'associació, per cada cinc desnonaments portats a terme a l’Estat espanyol, un es produeix a Catalunya. A la dada global de l'Estat espanyol, les execucions hipotecàries poden arribar a les 500.000 a final del 2010.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
ILP per reformar la llei hipotecària i frenar els desnonaments
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida