Segueix-nos
Vols rebre el Singular?

Comentaris

25/01/2012
09:04  h.
La trepitjada de Pepe arriba a la CE
Tremosa (CiU) i Romeva (ICV) denuncien que "fets tan greus vistos per milions de persones i nens quedin impunes"
Sense títol
L'eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa, i el d'ICV, Raül Romeva, s'han queixat a la Comissió Europea que el jutge de competició no sancioni la trepitjada de Pepe a la mà de Messi en el partit Madrid-Barça d'anada dels quarts de final de la Copa.

En una pregunta parlamentària, Tremosa i Romeva demanen a l'executiu comunitari si "creu que aquests fets tan greus vistos per milions de persones i de nens han de quedar impunes".

"Fa uns dies, un jugador del Barcelona va ser agredit, de manera voluntària, per un del Reial Madrid, però tot i la claredat de les imatges l'organisme espanyol encarregat d'exercir la potestat disciplinària no ha vist cap fet sancionable", denuncien Tremosa i Romeva.

Els dos eurodiputats catalans recorden a Brussel•les que "l'esport té un gran impacte per a la societat en general i la seva importància social, educacional i cultural en fan un actiu molt important a preservar i, per tant, a posar en valor". La CE haurà de respondre ara per escrit.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
1Veure i/o afegir comentaris
tERESA:gRÀCIES PER DEIXAR QUE HI POSEM COMENTARIS, FA ESTONA QUE HO INT...
(1 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
La trepitjada de Pepe arriba a la CE
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
tERESA
25/01/2012 12:27
gRÀCIES PER DEIXAR QUE HI POSEM COMENTARIS, FA ESTONA QUE HO INTENTO A L'aVUI I NO HO DEIXEN FER: " Com és que no puc enviar cap comentari a la notícia "CiU i ICV es queixen a Europa que el jutge de competició no sancioni Pepe"? ´sí, así, así gana el Madrid
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida