Segueix-nos
Vols rebre el Singular?

Comentaris

30/03/2012
09:40  h.
La violència de Barcelona, als principals diaris internacionals
Financial Times, Washington Post, The Guardian i Le Monde publiquen imatges dels radicals
Washington Post
La violència de grups radicals que es va veure ahir als carrers del centre de Barcelona i l’enfrontament amb els Mossos d’Esquadra de grups d’incontrolats especialment al final de la manifestació convocada per la CGT, però també durant el matí de la jornada de la vaga general, omplen avui pàgines dels diaris internacionals. Una imatge nefasta per la projecció internacional de la ciutat.

El Financial Times dedica cinc columnes a la notícia i la il•lustra amb un Mosso del grup d’antiavalots intentant protegir l’edifici de la Borsa de Barcelona. Per altra banda, Le monde busca en primer lloc la part positiva de la vaga: “Una marea humana desfila en una Espanya en vaga” però també destaca una foto de la violència de Barcelona amb un contenidor en flames.

El Washington Post fa un titular molt clar: “Finestres trencades, foc al carrer, a Espanya la protesta es torna violenta” i també ho acompanya d’imatges dels esdeveniments de la ciutat catalana. El New York Times es decanta la portada de la versió paper amb una foto un radical esbotzant la porta d'una bontiga i el rotatiu anglès The Guardian es decanta per una foto d’un grup d’encaputxats cremant neumàtics al carrer i fent barricades, acompanyada d'un titular que diu “Crisi viva a l’eurozona: el dolor d’Espanya es revela”

Finalment, el Corriere della Sera, entre altres, es decanta perquè els “sindicats donen un ultimàtum a Rajoy”, però les imatges també són de la violència a Barcelona.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
2Veure i/o afegir comentaris
Reagrupat:Qui subvenciona aquests grups violents ?. No forma part d'una...
(2 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
La violència de Barcelona, als principals diaris internacionals
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Reagrupat
31/03/2012 09:33
Qui subvenciona aquests grups violents ?. No forma part d'una estratègia per desacreditar-nos ? Qui en surt beneficiat del descrèdit - en contrast - s'afanyen a dir de la mani de Madrid tan pacífica -, que per cert ha tingut gairebé els mateixos detinguts segons algún diari
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Anna
30/03/2012 11:11
I demà és quan en Recoder ha de negociar l'Eurovegas? Ho té clar!
Tags
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida