Segueix-nos
Vols rebre el Singular?

Comentaris

10/04/2012
00:00  h.
10 d'abril de 2012
L'hora de la veritat
"Si no és per aconseguir tenir la clau de la caixa, val més que els polítics catalans no s'hi posin, a negociar el pacte fiscal"
Editorial
El president Artur Mas iniciarà aquesta setmana els contactes amb els partits catalans per plantejar una proposta de pacte fiscal al govern espanyol. Ja existeix un acord bàsic entre CiU, ERC i ICV per negociar un model sota el principi que la Generalitat ha de recaptar tots els impostos, i abandonar el règim comú de finançament. Si no és per aconseguir això, tenir la clau de la caixa, certament val més que els polítics catalans no s'hi posin. Però si el pacte fiscal va en la línia del concert econòmic, el PSC hauria d'afegir-s'hi encara que li suposi una fricció amb el PSOE. És una d'aquelles qüestions en les quals el congrés d'aquest partit es va reservar per tenir veu pròpia i una actitud diferenciada del PSOE, perquè és un afer d'autogovern. Si els socialistes catalans no fan el pas seguiran descol.locats en la política catalana, i això no és bo ni per a ells ni per al país. El PP català, en canvi, difícilment donarà suport al pacte fiscal. Ho confirma la darrera gesticulació d'Alícia Sánchez Camacho d'intentar negociar pel seu compte un model de finançament amb el govern del PP. No té cap transcendència real, perquè seran unes converses que no afecten ni el govern català ni el Parlament, però serà l'argument del PP per oposar-se a la proposta que farà Catalunya. Si ara a sobre vol fer retallar 10.000 euros a les autonomies en Sanitat i Ensenyament, la topada serà majúscula. Arriba l'hora de la veritat.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
4Veure i/o afegir comentaris
olotí:Efectivament, el vaixell s'enfonsa per moments, i tots sabem quí ...
(4 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
L'hora de la veritat
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
olotí
10/04/2012 19:18
Efectivament, el vaixell s'enfonsa per moments, i tots sabem quí són els culpables. És més, crec que algun dia tornaran a governar els socialistes....quan aconsegueixin arreglar tot plegat. I tornar a començar... Quina barra!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
10/04/2012 17:02
Oloti, d'acord amb la primera frase "el PSC és una màquina de poder" amb la mala sort que ara no mana res. Resultat? el vaixell s'enfonsa per moments, i cada dia hi ha abandonaments. És com una pedra que rodola cap al precipici, i com més temps passa més ràpid cau la pedra.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
oloti
10/04/2012 12:43
El PSC ha estat sempre una màquina de poder. Té la particularitat que té dos tipus d'electorat que el fa molt peculiar: l'immigrant històric, i el català ingenu i idealista. Tant un com l'altra difícilment reben la informació, i per tant és un col.lectiu molt manipulable. De manera que al PSC tornarà a ser votat faci el que faci en el futur, perquè al final sempre ven la moto, i la seva clientel.la s´ho creu. Si a més, aquest PSC depèn políticament de la menjadora del PSOE (=PP vestit de xaiet), encara ho tindrem més difíicil. Efectivament, els del PSC són uns traïdors...però amb el vist i plau de molts votats.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
atlasac
10/04/2012 10:36
QUE CONSTE.... Que ho he intentat amb totes les meves forces que no us suicideixeu....no m´haveu volgut fer cas....per tant tampoc espereu que jo us ajude ho tindreu que fer tots solets...ADEU SIAU! ! !.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida