Segueix-nos
Vols rebre el Singular?

Comentaris

10/04/2012
13:03  h.
Marichalar se salta la llei d'armes
El nét dels reis, Felip Joan Froilà, no té edat per fer ús de l'arma que li va ferir un peu
jaime marichalar froila
La llei estatal és molt clara respecte l'edat a partir de la qual es pot fer ús d'armes de foc. Els menors de 14 anys no tenen permès utilitzar cap tipus d'arma i les sancions per incomplir aquesta condició van dels 300 als 600 euros. Així queda clar que el nét dels monarques espanyols, Felip Joan Froilà, no hauria d'haver disparat amb una escopeta ahir, quan es va ferir accidentalment el peu dret.

El pare de Froilà, Jaime de Marichalar, a més, podria haver actuat negligentment ja que era al càrrec del nen en aquell moment. Segons el codi penal, en cas que Marichalar fos jutjat i considerat culpable, l'exduc de Lugo podria fer front a pena de presó.

L'accident es va produir quan pare i fill feien pràctiques de tir a una finca familiar a Sòria. Froilà es va disparar accidentalment amb una escopeta de perdigons de calibre petit. La ferida resultant- amb orifici d'entrada i sortida- ha requerit operació per netejar la zona afectada.

Declaracions de l'infanta Helena

L'infanta Helena ha fet avui declaracions després del succés. La filla gran dels monarques espanyols ha tret ferro a la situació afirmant que tot ha sigut "només un ensurt".
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
2Veure i/o afegir comentaris
Forrest Gump:Amb la dotació genètica que li ha caigut, aquest pobre noi...
(2 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Marichalar se salta la llei d'armes
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Forrest Gump
10/04/2012 15:46
Amb la dotació genètica que li ha caigut, aquest pobre noi pot arribar a ser un candidat als premis Darwin (www.darwinawards.com)
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
I la custodia?
10/04/2012 14:22
Perquè no l'hi retiren la custòdia del fill si s'ha demostrat que no es capaç de mantenir-lo apartat dels perills i d'una educació decent?
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida