Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Divendres, 27 de Març de 2015
Opinió
Opinió.
29/03/2010
L’ última
13:15 Bali
Bibiana Ballbé
A vegades, explicar històries és més difícil del que sembla perquè no saps què posar a on. És a dir, tu vols explicar una cosa amb la mateixa intensitat que l‘has viscut o que la sents però et fas un embolic amb l’ordre dels fets i acabes explicant una versió dolenta del que t’hauria agradat que allò fos. I amb els articles, de vegades passa el mateix. Vols explicar una cosa, i no saps com començar. I de vegades tampoc com acabar. I tot plegat encara és més difícil si precisament vols parlar d’això: d’ acabar. Aquí acaba un àlbum que vaig estrenar un 25 de setembre del 2007, quan en Jordi Cabré, llavors director d'El Singular Digital, em va trucar: "Vols escriure?". Han estat 130 fotos, 130 idees. 130 columnes, 120.000 caràcters. Han passat tres anys i avui tanco l’àlbum amb la foto amb la qual el vaig estrenar. Faig un parèntesis, un punt i seguit: Us deixo una estona, per d’aquí poc tornar-vos a trobar. Marxo amb un moltes gràcies i amb un fins aviat.
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Enquesta
Què et sembla que la final de Copa del Rei es jugui al Camp Nou?
Què et sembla que la final de Copa del Rei es jugui al Camp Nou?
32 %
13 %
55 %
337 vots
jaume celesti: No perguem més temps amb el tema, suposo que a ...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida