Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Societat
0 Comentaris Imprimir +A -A
08/04/2010
10:22
08/04/2010
Justo Molinero promourà la consulta sobre independència de Cornellà
El propietari de Radio TeleTaxi participarà aquest divendres en un acte al barri de Sant Ildefons per fomentar la participació en la consulta que Cornellà Decideix! té prevista pel pròxim 30 de juny
Justo Molinero, propietari de Radio TeleTaxi i un dels exponents més destacats de la immigració andalusa dels anys seixanta, ajudarà a difondre la consulta sobre la independència que es prepara a Cornellà de Llobregat. Ho farà aquest divendres al barri de Sant Ildefons, el més gran d'aquesta ciutat de 83.000 habitants i un dels que ha acollit més nouvinguts en les darreres dècades.

Molinero, que ha declarat públicament la seva simpatia per CDC, “no ve a demanar ni el si, ni el no, sinó a demanar la participació i subratllar la importància de la democràcia participativa”, ha declarat el responsable de comunicació de Cornellà Decideix!, Joan Baptista Gavaldà, que manté el projecte de celebrar una consulta en aquesta localitat el pròxim 30 de juny.

Amb l'objectiu d'atreure la ciutadania d’aquest punt de la perifèria barcelonina, Cornellà Decideix! va temptejar diferents personalitats capaces d'aconseguir-ho. Finalment, l'agenda i les possibilitats personals han fet que Justo Molinero es declari disposat a participar.

El barri de Sant Ildefons és un dels que es van construir principalment amb blocs prefabricats als anys seixanta i setanta per a acollir a la població nouvinguda. “L'acte de divendres ens servirà per a subratllar la oportunitat de participar que suposa la consulta per a la nova immigració i fer que la immigració dels anys seixanta s'involucri i pugui participar, també”, ha confiat Gavaldà.
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida