Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Esports
0 Comentaris Imprimir +A -A
08/05/2010
23:26
08/05/2010
La Lliga es resoldrà a la darrera jornada
El Barça i el Madrid guanyen els seus respectius partits. Els catalans superen el Sevilla per 2-3
El Barça i el Madrid jugaven els seus respectius partits com si fossin una final i cap dels dos no ha defraudat els seus respectius aficionats. Els catalans han guanyat 2-3 al Sevilla i el madrilenys ha golejat l’Atlètic Club per 5-1. Per tant, no sabrem qui és el campió de la Lliga fins la darrera jornada quan el Barça haurà de guanyar el Valladolid, cosa que li permetrà celebrar el campionat a casa amb tota la família culé.

El Barça ha estat superior durant tot el partit, encara que el Sevilla es jugava la presència a la Lliga de Campions. Els gols han arribat de les botes de Messi (minut 5) després d’una assistència de Maxwell; de Bojan (minut 28) que com a titular ha ocupat el lloc de Ibrahimovic i Pedro (minut 62), després de recollir un rebuig frontal de Messi.

Però quan el partit semblava sentenciat, ja a la segona part, dues errades grupals quasi consecutives han permès els dos gols dels andalusos. Primer Kanouté i després Luis Fabiano, han fet perillar innecessàriament la victòria blaugrana.
Per la seva banda, el Madrid, ja entrada la segona part, s’ha imposat a l’Atlètic Club que ha aguantat estoicament tota la primera part l’empat i jugant amb un home menys després de la rigorosa expulsió de Amorebieta per una mà dins l’àrea. De fet, no ha estat fins que els aficionats del Madrid han celebrat els dos gols sevillistes que els homes de Pellegrini no han reaccionat amb els encerts a porta de Higuaín (minut 77), Sergio Ramos (minut 79), Benzema (minut 81) i Marcelo (minut 90).
Sense títol
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida