Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
0 Comentaris Imprimir +A -A
24/11/2010
16:31
24/11/2010
Laporta demana als reagrupats que apostin per SI, el “vot útil”
El candidat de Solidaritat diu que si ell fos Carretero ja s’hauria retirat
El candidat de SI al Parlament, Joan Laporta, ha fet una crida “al vot útil”. Ha assegurat que ara mateix és més bona opció donar el vot al seu partit que a Reagrupament, ja que Solidaritat "va millor" en les enquestes, i, per tant, donar el vot a Reagrupament "no serviria de res" perquè segurament no obtindran representació, ha dit.

En un acte a la Universitat de Girona (UdG), Laporta ha recordat que SI i Reagrupament coincideixen en la proposta ideològica. Així i tot, ha reconegut que finalment es va decantar "per una cosa nova", perquè el partit de Joan Carretero venia amb "un històric" -en referència a ERC- que "desconeixia".

Laporta també ha comentat que si actualment el seu partit es trobés en la situació de Reagrupament, segons dicten les enquestes, s'haurien retirat a favor de la candidatura de Carretero, ja que els vots de Solidaritat "de ben segur que haurien anat a parar a Reagrupament". "Crec que ells haurien d'haver fet algun moviment", ha matisat.
Sense títol
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida