Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
0 Comentaris Imprimir +A -A
08/12/2010
17:19
08/12/2010
Les joventuts d'ERC aixequen les barreres del peatge d'Arenys de Mar per reclamar la gratuïtat de la C-32
Els republicans carreguen contra la política de mobilitat del PSC i reclamen "valentia" a CiU per no fer "passes enrere"
Les JERC han obert aquest migdia la barrera del peatge d'Arenys de Mar (Maresme), a l'autopista C-32. L'acció coincideix amb l'operació tornada del pont de la Puríssima i serveix per reclamar un model de mobilitat que potenciï el transport públic i que elimini els peatges d'algunes autopistes com la C-32, la més antiga de l'Estat.

El diputat d'ERC Pere Aragonès ha donat suport a la protesta carregant durament contra el PSC. Aragonès assegura que amb el projecte de la ronda Maresme "s'ha invertit l'ordre de prioritats del pacte per a la mobilitat" i per tant s'ha "incomplert" l'acord. El diputat republicà reclama ara "valentia" a CiU i espera que el nou cicle permeti repensar les polítiques de mobilitat dels socialistes.
Sense títol
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida