Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
4 Comentaris Imprimir +A -A
06/05/2011
12:12
06/05/2011
Diputacions: de l'agonia a la respiració assistida
La llei de vegueries deixava clar que les diputacions havien de ser substituïdes pels consells de vegueria. La seva mort estava estava assegurada i tenia data en el calendari. La sentència del TC contra l'Estatut i l'actual crisi faran però que, de moment, res no canviï. CiU ha decidit mantenir-les amb respiració asssitida. Els presidents de les diputacions catalanes, Antoni Fogué, Josep Poblet, Jaume Gilabert i Enric Vilert valoren el paper d'aquestes institucions en un context on, d'una banda, creixen les veus que demanen racionalitzar el sector públic i, per l'altre, la majoria de consistoris passen penúries econòmiques.
 
Antoni Fogué i Moya
(4 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Lluís
09/05/2011 20:55
Les Diputacions han de desapareixer totalment. Són una rèmora.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
ferran
09/05/2011 12:17
No us creieu a cap polític. Sobre tot dels provinents de diputacions i dels que controlen els corruptes departaments d'urbanisme d'ajuntaments, han demostrat en aquest últims deu anys ser uns poca vergonyes...Tots ells han enganyat la gent amb allò de les virtuts del creixement econòmic, us sona?..Aquest creixement s'ha basat en l'especulació del corrupte i criminal model econòmic del totxo/turisme/il·legals...Ara ens trobem en un país en camí dels deu milions d'habitants procedents de tots els continents pel manteniment d'un model econòmic que ens porta cap el desastre...Al damunt com patim un tracte colonial resulta que ens trobem en uns serveis públics col·lapsats junt amb la degradació i delinqüència...Ajuntaments/diputacions/polítics/caixes tots ells junts, han estat utilitzant aquest últims deu anys una nova religió anomenada creixement econòmic basada en el totxo/turisme/il·legals que ens ha portat cap el precipici...Ells son la crisis!!!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Anselm
09/05/2011 08:26
Les afirmacions del president de la Diputació de Lleida són falses: s'han augmentat els sous, els càrrecs de confiança, els ordinadors portàtils PDA, el parc mòbil (tots els diputats d'ERC i PSC es veu que necessitaven xofer) i la plantilla ha augmentat d'un 30% en quatre anys. Governa gràcies al PSC amb només 3 de 25 diputats. Totes les subvencions han anat a parar a ajuntaments de PSC i ERC. S'han gastat tot el pressupost de 2012 i ara, des de principis de maig, s'han començat a gastar els del 2013 (no paren de signar convenis a 4 anys, per no deixar ni un duro en caixa). El nou govern que entrarà no podrà fer res fins al 2014, l'any que el guàrdia civil Carod ens havia de portar a la independència. Després del 22M el senyor Gilabert no sap on caure mort. No té ofici ni benefici. Aquesta serà la gran preocupació de tan alt polític, a partir d'ara. La seva aportació a l'economia catalana ha estat la gerència de diversos bingos de Lleida, Barcelona i la Seu d'Urgell. Tot un model d'altruisme!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
stelada
09/05/2011 05:48
Home, xupar del bote sempre va bé!
4 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida