Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Cinema
0 Comentaris Imprimir +A -A
03/06/2011
12:45
03/06/2011
X-Men primera generació | Matthew Vaughn |
La guerra entre la Germandat de Magneto i els X-men del Professor X
Abans que Charles Xavier i Erik Lensherr prenguessin els noms de Professor X i Magneto, eren dos joves descobrint els seus poders per primera vegada. Abans que fossin arxienemics, van ser els amics més avinguts, treballant junts amb altres mutants (alguns familiars, altres nous) per aturar l'amenaça més gran que el món mai hagi conegut. En aquell procés, una fissura es va obrir entre ells, la qual originar l'eterna guerra entre la Germandat de Magneto i els X-Men del Professor X.

Un elegant, interessant i digne començament per a una saga tan popular. És el millor que es pot dir de 'X-Men: Primera generació', la preqüela de la lucrativa franquícia basada en els mutants de Marvel. Això ... i que Michael Fassbender fa una feina colossal.
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida