Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Dimarts, 31 de Març de 2015
Política
29/12/2011
10:12
29/12/2011
Urdangarin, imputat
El jutge el cita a declarar el 7 de febrer pel cas Palma Arena
El jutjat d'instrucció número 3 de Palma de Mallorca ha aixecat el secret de sumari i ha decidit imputar el gendre del rei, Iñaki Urdangarin, pels seus negocis amb l'Institut Nóos.

El jutge José Castro, titular d'aquest jutjat, ha citat el duc de Palma a declarar el pròxim 7 de febrer, en haver-se aixecat el secret sobre els més de 2.000 folis de què disposa el sumari de la investigació.

Urdangarín està acusat de presumptes delictes de malversació, frau, falsedat documental i prevaricació. En els últimes setmanes havien augmentat les especulacions sobre la possible imputació de Urdangarin amb el seu allunyament de la Casa Reial.

Els ducs de Palma, que viuen amb els seus quatre fills a Washington, no van acudir al sopar familiar de Nadal al palau de la Zarzuela, i l'escultura d'Urdangarin al Museu de cera de Madrid va ser traslladada aquest mes de l'escena de la família reial a una sala d'esportistes, encara que sí va aparèixer en una de les felicitacions nadalenques de Sarsuela.  

En el seu tradicional discurs de Nadal, el rei va fer referència al cas remarcant que "la justícia és igual per a tothom".
(6 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Neteja Blaugrana
30/12/2011 11:40
Esperem que el President del Barça, s'afanyi a treure'l de la Fundació Barça i retiri la seva samarreta del Palau Blaugrana,
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
manel xic
29/12/2011 22:14
Algú podria confirmar-me si és cert que també hi havia inversions en negocis de saunes gay's? M'ho han comentat, però m'ha semblat una broma del 28.XII.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Narcís
29/12/2011 18:34
Ja està bé!, per ventura descobrim Amèrica ara!, ço és, quantes ' organitzacions, associacions, ONG's i, què dir-hi, ' fundacions ' per desgravar imposts ( siguin per fer petar la xerrada com la del ' Peixets amb pèls a la cara ') .. n'hi ha d"aquella manera '? PD: aquest home tindrà la culpa pel que fa a Hacenda que tingui, però .. qui posar la mà a la caixa comuna/ pública per donar-li-ho ( d'altre banda, qui en dóna, per lògica, se'n roman .. molts més!)? Nota: per curiositat femenina .. si no fos basc i exjugador del Barça, així posem-hi de madrid i un munt d'anys del real ídem, hi hauria tot aquest rebombori? Anotació al marge: com acabarà aquell tal ' del Niu ' .. després de no queixar-se dels dos partits de copa del rei contra el madrid ( gol anulat a l'anada i un d'altra a la tornada ..), més l'apologia constant d'ésser ejpanyol ( fonètica Bono)/ espanyoler/ espanyolíssim fora mida ( s'accepten apostes!)?
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
edmunda
29/12/2011 17:31
Led, només donava l'imatge de persona integra, perque qui el conèix una mica sap que aquest basc, sempre ha estat un trepa.un apunt... quan va veure que la borbona s'havia fitxa't en ell, no va perdre temps i va despatxar la seva xicota, la qual, tenien plans per casar-se, per aplanar el tereny.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
LED
29/12/2011 16:48
Aquest tema és increïble. Una persona que donava una imatge de persona integra, ha resultat ser un presumpte corrupte mes. Situacions com aquesta son les que ens ha portat a la crisis de valors en la que estem. La societat hem considerat com "normal" el que han fet un munt de gent dels poders polítics i econòmics, argumentant "això ho fa tothom". Ja va sent hora que deixem de ser tant conformistes i comencem a aixecar les nostres veus critiques amb allò que no toca, i que lluitem per netejar aquesta societat de persones indesitjables que posen el benefici particular per davant del benefici col•lectiu. Rossell, si el jutge declara culpable al nostre estimat Urdangarin, els barcelonistes haurem de prendre la decisió de que fer amb la samarreta que hi ha al Palau Blaugrana. Quina m...... de mon en que vivim!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
josep barceló
29/12/2011 12:43
"Mucho ruido y pocas nueces"... "Avui pau i després glòria"... "Tal dia farà un any"...
Enquesta
Què et sembla el full de ruta del procés, que preveu la independència en 18 mesos?
Què et sembla el full de ruta del procés, que preveu la independència en 18 mesos?
93 %
4 %
4 %
522 vots
Pilar: seguim seguim ...estem preparats!!!!
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida