Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Esports
1 Comentari Imprimir +A -A
26/01/2012
14:19
26/01/2012
Josep Salart, guanya una estada al balneari Vichy Catalan
Només dos dels 44 participants van encertar l’empat a dos
Josep Salart ha estat el guanyador del sorteig  d’una nit a pensió complerta per a dues persones al Balneari de Vichy Catalán a Caldes de Malavella. Una estada que es complementa amb un programa Activa, que inclou servei de piscina termal, sauna a vapor, inhalació de Vichy Catalán i un quiromassatge parcial.

Dels quaranta-quatre participants d’aquesta porra, només dos van encertar l’empat a dos, resultat del partit entre el Barça i el Madrid que ahir vam poder veure al Camp Nou i que classifica els blaugranes per la semi-finals de la Copa del Rei. El diari es posarà en contacte amb el guanyador. Gràcies a tots els lectors que han participat.
Sense títol
(1 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
JOSEP SALART
26/01/2012 14:54
Moltes gràcies. Escric quasi cada dia el meu comentari amb un nom inventat ( com el d'una boina). Ho gaudiré pensant amb tots els lectors i comentaristes companys anónims i també amb els participants de la porra. No soc cap apassionat del fútbol, ni en sé ni papa, però m'ha alegrat molt que, precisament el Barça, eliminés el madrit pudrit. VISCA L'ESTAT CATALÀ ¡¡
1 Comentari Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida