Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
7 Comentaris Imprimir +A -A
02/01/2012
20:32
02/01/2012
De Luna vol evitar "duplicar competències"
La nova delegada del govern espanyol a Catalunya fa seu el lema de Mas i reclama "fer més amb menys"
"Juro complir fidelment les obligacions del càrrec de delegada del govern a Catalunya amb lleialtat al Rei i guardant i fent guardar la Constitució com a norma fonamental de l'Estat". Amb aquestes paraules, Maria de los Llanos de Luna s'ha convertit en la nova cara visible de l'executiu de Mariano Rajoy en terres catalanes.

En el seu primer discurs, que ha fet en castellà i català, ha destacat que entre les seves funcions dóna una especial importància a la de "coordinar les institucions de l'Estat amb la Generalitat i l'administració local". "Això és bàsic per millorar l'eficiència del servei públic", ha sentenciat De Luna, tot apuntant que aquesta tasca de col·laboració ha de "partir del respecte mutu a les competències del marc legal i de voluntat inequívoca d'entendre's".

"Buscar entendre's i tenir ponts ajuda a multiplicar els resultats", ha considerat la nova delegada del govern espanyol, que ha assegurat que ella defensa "una administració única, que no vol dir una única administració". En aquest sentit, ha detallat que treballarà per "no duplicar ni triplicar competències" i per procurar "el desenvolupament amb eficàcia de les competències de cada administració amb austeritat i eficiència".

De Luna es fa seu el “fer més amb menys”

Precisament d'estalvi i de "transparència" de les institucions ha parlat també De Luna. I és que per la nova delegada, és essencial que els polítics s'esforcin en fer més clares i transparents les institucions. "han de ser el principi rector de totes les reformes" ha dit, tot apuntant que d'aquesta manera es pot "recuperar" la confiança dels ciutadans en l'administració pública i els que s'hi dediquen.

A més, ha fet una crida a reduir costos i despeses, així com estructures innecessàries. En aquest sentit, ha volgut fer seu el "lema" que en diverses ocasions ha fet servir Artur Mas. "S'ha de fer més amb menys", ha repetit Maria de los Llanos de Luna, que ha remarcat que aquesta proclama "no ha de ser només paraules".
De Luna i Fernández Díaz
(7 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Bauma
03/01/2012 16:55
Ella o pensa i o intentara, però al inrevés del que dieu.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
03/01/2012 11:13
Fantastic, que comenci per suprimir el carrec colonial de delegat del govern. Anim de Luna, dona exemple.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
josep barceló
03/01/2012 11:03
Mira, encara dormiré més tranquil...
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Domènec
03/01/2012 09:49
Ja és hora home! Suposo que la de Luna Llanops no pendrà possessió del seu càrrec, per, tal com diu, evitar duplicitats. Enhorabona espanyols! Una despesa/nosa menys que tenim que suportar.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Linda
03/01/2012 09:38
Que comenci per autoeliminar-se.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Vicenç Ramoneda
03/01/2012 08:37
"De Luna vol evitar "duplicar competències" Ja era hora! La "delegación del govierno" fora.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Isidora Camps
03/01/2012 08:36
Doncs mira, posats a eliminar duplicitats, primer plegui vostè, i tot el demés que està duplicat, com Cultura, Interior, Sanitat, Parlament Espanyol, etc, etc, perquè tot això, ja ho gestionem nosaltres; comenci a predicar amb l´exemple
7 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida