Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Esports
0 Comentaris Imprimir +A -A
14/02/2012
23:02
14/02/2012
El Barça, un peu i mig a quarts de final
Els homes de Pep Guardiola s'imposen 1-3 al Bayer
El Barça pràcticament assegura la seva presència a quarts de final a la Champions League després de guanyar al Bayer Leverkusen per 1 a 3.

Alexis ha sigut una peça molt important en el partit contra l’equip alemany, doncs ha marcat dos gols a la segona part, el primer gràcies a una bona assistència de Cesc i el segon de Messi. Ha estat precisament el crack argentí qui no ha perdonat i ha fet el tercer gol a pocs minuts que l’àrbitre xiulés el final del partit.

Malgrat la victòria catalana ha estat un partit estrany, amb un control total del joc per part dels blaugrana, però amb moments puntuals d’explosió dels alemanys que malgrat no fer res en atac han generat sensació de d’intranquil•litat a l’afició.

Fins i tot s'ha pogut veure una imatge pràcticament inèdita en un partit de Champions: Xavi i Piqué han vist el partit des de la grada. El de Terrassa perquè "no està bé" i el defensa "per decisió tècnica", la qual cosa no ha agradat gens a Piqué.

Serà al Camp Nou, el proper 3 de març, on el Barça haurà de confirmar la seva presència a quarts de final de la competició.
Sense títol
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida