Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Divendres, 21 de Novembre de 2014
Política
23/02/2012
12:32
23/02/2012
El PP es queda sol defensant transvasar l'Ebre
El ple del Parlament vota una moció de rebuig a un possible nou pla hidrològic
El Parlament ha aprovat avui, amb l'únic vot en contra del PPC, mostrar la seva "ferma oposició" a un possible transvasament del riu Ebre.

La moció, presentada per ICV-EUiA, rebutja "qualsevol modificació del vigent PHN de l'Estat" que pretengui "imposar" moviments en els cabals de l'Ebre o altres rius de les conques internes de Catalunya. El text ha rebut el suport de la pràctica totalitat dels diputats, a excepció dels populars. Només Ciutadans ha mostrat la seva oposició a alguns punts de la moció ecosocialista per considerar que "envaeix competències de l'Estat". CiU i PPC, a més, han aconseguit que no s'aprovi el rebuig a la "imposició de transvasaments d'aigua de conques externes".
Camacho Debat
(1 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
23/02/2012 15:43
Pel que es veu a la foto, la majoria de diputats no son al seu lloc. On son?. Quina colla de ganduls que estem mantenint. Abans de fer retallades s'ha de fer fitxar aquesta gentussa i a tant el minut de no ser-hi, reducció de sou.
S'està parlant...
Enquesta
Creus que Catalunya serà la tomba política de Mariano Rajoy, com diu Pilar Rahola?
Creus que Catalunya serà la tomba política de Mariano Rajoy, com diu Pilar Rahola?
91 %
6 %
3 %
680 vots
CATALA EMPRENYAT: Molta cara te el Rajoy,a part de fer i respe...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida