Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Divendres, 27 de Març de 2015
Política
23/02/2012
12:32
23/02/2012
El PP es queda sol defensant transvasar l'Ebre
El ple del Parlament vota una moció de rebuig a un possible nou pla hidrològic
El Parlament ha aprovat avui, amb l'únic vot en contra del PPC, mostrar la seva "ferma oposició" a un possible transvasament del riu Ebre.

La moció, presentada per ICV-EUiA, rebutja "qualsevol modificació del vigent PHN de l'Estat" que pretengui "imposar" moviments en els cabals de l'Ebre o altres rius de les conques internes de Catalunya. El text ha rebut el suport de la pràctica totalitat dels diputats, a excepció dels populars. Només Ciutadans ha mostrat la seva oposició a alguns punts de la moció ecosocialista per considerar que "envaeix competències de l'Estat". CiU i PPC, a més, han aconseguit que no s'aprovi el rebuig a la "imposició de transvasaments d'aigua de conques externes".
Camacho Debat
(1 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
23/02/2012 15:43
Pel que es veu a la foto, la majoria de diputats no son al seu lloc. On son?. Quina colla de ganduls que estem mantenint. Abans de fer retallades s'ha de fer fitxar aquesta gentussa i a tant el minut de no ser-hi, reducció de sou.
Enquesta
Què et sembla que la final de Copa del Rei es jugui al Camp Nou?
Què et sembla que la final de Copa del Rei es jugui al Camp Nou?
42 %
17 %
42 %
84 vots
j: Com si volen anar a pescar truites al Sàhara, se man fot. (...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida