Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
1 Comentari Imprimir +A -A
23/02/2012
12:32
23/02/2012
El PP es queda sol defensant transvasar l'Ebre
El ple del Parlament vota una moció de rebuig a un possible nou pla hidrològic
El Parlament ha aprovat avui, amb l'únic vot en contra del PPC, mostrar la seva "ferma oposició" a un possible transvasament del riu Ebre.

La moció, presentada per ICV-EUiA, rebutja "qualsevol modificació del vigent PHN de l'Estat" que pretengui "imposar" moviments en els cabals de l'Ebre o altres rius de les conques internes de Catalunya. El text ha rebut el suport de la pràctica totalitat dels diputats, a excepció dels populars. Només Ciutadans ha mostrat la seva oposició a alguns punts de la moció ecosocialista per considerar que "envaeix competències de l'Estat". CiU i PPC, a més, han aconseguit que no s'aprovi el rebuig a la "imposició de transvasaments d'aigua de conques externes".
Camacho Debat
(1 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
23/02/2012 15:43
Pel que es veu a la foto, la majoria de diputats no son al seu lloc. On son?. Quina colla de ganduls que estem mantenint. Abans de fer retallades s'ha de fer fitxar aquesta gentussa i a tant el minut de no ser-hi, reducció de sou.
1 Comentari Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida