Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
2 Comentaris Imprimir +A -A
28/02/2012
14:37
28/02/2012
Enviament massiu de mails al TSJC a favor del català
Més de 15.000 persones ja s'han sumat a aquesta iniciativa promoguda per l'Associació Escola en català
L'Associació Escola en Català, llença una nova acció en defensa de la immersió lingüística, en aquest cas, insta a la societat civil a “enviar una carta electrònica als 23 jutges del TSJC”, amb la petició de demanar-los que “no executin les sentències del Tribunal Suprem que posarien fi al model d'escola en català i acceptin el recurs presentat per la Generalitat".

La portaveu d’Escola en Català, Mercè Escarrà ha recordat que després de la concentració de milers de persones davant del TSJC el passat 12 de febrer en senyal de protesta, “ara ha és el moment de fer arribar als magistrats del TSJC la importància i el suport que té el model d'immersió lingüística per a la cohesió del nostre país”.

Actualment s'han enviat ja més de 15.000 mails als jutges del TSJC, segons la portaveu. I ha recordat que la gestió es pot fer a través de la seva pagina web.
Escola en català
(2 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
osep
02/02/2014 12:15
l'escola ha de ser en Català. Prou imposicions espanyolistes.
Ciutadà
28/02/2012 18:52
Si qualsevol jutge del TSJC o de un altre tribunal espanyol deixés de executar les sentències ferms de qualsevol mena d'assumpte AFGANISTAN hauria d'ésser considerat el país més avançat en matèria de Drets Civils i Humans. La paranoia és perillosa.
2 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida