Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Esports
2 Comentaris Imprimir +A -A
07/02/2012
14:27
07/02/2012
Javier Mariscal parodia el logotip de Madrid 2020
El creador de la mascota de Barcelona 92 es burla del logotip mitjançant les xarxes socials
El dissenyador Javier Mariscal, autor de la mascota dels jocs olímpics de Barcelona, ha parodiat mitjançant Facebook el logotip de la candidatura de Madrid per organitzar aquest esdeveniment l'any 2020. Mariscal substitueix les formes ovalades-inspirades en els arcs de la Porta d'Alcalà- per unes xancletes. La broma del creador valencià segueix amb la divisa 'ciutat aspirant', a la qual li modifica la data i li afegeix "al desastre total".

El logotip original ha sigut polèmic des de la seva presentació. El seu autor va lamentar que no s'hagués respectat del tot la seva proposta. Entre les modificacions sofertes, un dels colors de l'olimpisme-el negre- va ser substituït pel lila i el nom de la ciutat apareix aparentment mal escrit (amb un accent a la i).
Sense títol
(2 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Spañair, la nostra
07/02/2012 19:27
És tot el que donen de sí els espanyolistes de CyU, seguidisme.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Fly
07/02/2012 15:52
Brillant i molt divertit! "Chancletas sin playa; vaya, vaya..." A veure si acaba sent veritat i encara ens divertim més.
2 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida