Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
3 Comentaris Imprimir +A -A
23/02/2012
21:48
23/02/2012
Junqueras demana als empresaris que lluitin per la independència fiscal
El president d'ERC subratlla que la proposta del PP de prohibir l’ús del català al Senat “demostra un cop més que Catalunya ha de ser independent”
El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha demanat als empresaris catalans que se sumin a la lluita per la "independència fiscal". Junqueras ha senyalat que el gran problema que llastra l'economia catalana no és ni el deute ni la inversió pública, sinó la incapacitat de les seves administracions de gestionar els ingressos públics.

El president dels republicans ha defensat que “els objectius polítics i econòmics del país han d'alinear-se i confluir tots dos cap a la demanda d'un concert econòmic” que li permeti a Catalunya gestionar la seva caixa, lluny del model actual en el qual l'Estat ho fa per ella.

Junqueras ha sentenciat: "La societat catalana ha d'agafar les regnes del país, i aquestes regnes passen per la independència fiscal", i ha carregat contra un Estat espanyol que pren les decisions econòmiques basades en "apriorismes ideològics" i no en la racionalitat econòmica.

També ha fet referència a la proposta del PP de prohibir l'ús del català al Senat, assegurant que demostra un cop més que Catalunya ha de ser independent. "No m'estranya en absolut que el portaveu del PP faci aquesta proposta, i és un argument més, un entre una infinitat, que demostra la inviabilitat de la presència de Catalunya a l'Estat Espanyol", ha afegit.
Oriol Junqueras
(3 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
El Cid Campeador
24/02/2012 19:17
Lo de siempre. El que no quiera ser español que coja una patera y a recorrer las playas del mundo a predicar su independentismo rancio y trasnochado.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Xesc
24/02/2012 18:31
Independència fiscal? Vaja mamarratxada deus voler dir pacte fiscal. Els 6000 milions que ja es conforma en Mas. Au vinga ! No confongueu més a la gent.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
LA BOINA
24/02/2012 08:54
Tu ja defenses a totes les instancies que saps, aquell matrimoni que ingressarà a Catalunya els impostos del seu negoci? Ara no recordo d'on eren ni que feien, però ningú en parla ja. Mou-te ¡¡ tots molt valents, però a sota la taula. D'aquell matrimoni empresari m'has de parlar cada dia, carai.
3 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida