Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Dimecres, 01 d'Abril de 2015
Política
18/02/2012
16:29
18/02/2012
Miquel Calçada convida Camacho a construir la independència
El comunicador replica el discurs antisobiranista de la líder del PPC en el congrés dels populars a Sevilla
El comunicador Miquel Calçada ha convidat la líder del PPC, Alícia Sánchez Camacho, a construir la independència de Catalunya, després d'assabentar-se del discurs que ha fet aquest matí en el congrés dels populars a Sevilla. Camacho ha presumit que cada dia mana més a Catalunya, i s'ha presentat com a fre del sobiranisme, des de CiU als partits independentistes.

"Aquest país serà independent i també us necessitarà per a construir-lo... Ep! si voleu", ha replicat Calçada amb un twit, adreçat personalment a Camacho i al PP de Catalunya.

Calçada ha estat estudiant un màster d'administració i economia als Estats Units, durant el darrer any i mig, però ara torna a viure a Catalunya. 
Sense títol
(23 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Roser F
20/02/2012 17:28
Tenim molt a superar, aqui fa falta tothom i ho lograrem.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
20/02/2012 11:38
Bé, aquí JO ja no faig CAP FALTA!!! ja em supereu amb tot!! HO LOGRAREU ! ! HO LOGRAREU ! ! !
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
From USA
20/02/2012 00:51
Al de from Tortosa, I stand by my commentary. Si fos per mi ja tindriem la independència, i per benefici de tots, no tan sols crec que l'independència l'obtindrem aquest segle, però que tindrem el privilegi, el plaer de viura-la, gaudir-la, treballar-la, enriquir-la, protegir-la per nosaltres i els nostres descendents. Ens ho debem a nosaltres i als nostres avantpassats.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Narcís
19/02/2012 23:42
Jordi Romaguera, així és .. nostra meta n'és el cim i aquest no pot ser altra que la ' sobirania ' ja! PD: la idea o mitjà audiovisual del que parle nostre amic comentarista ' ferran ' .. n'és essencial ( nostre Cain/ espanya n'és plena de mass media difamadora, injuriadora i calumniadora .. i en el millor dels casos mentidera àdhuc amb mateix silenci! Nota: cal informar com Déu mana, ço és, explicar el que ens hi fan i .. el que seriem sense aquests anihiladors - espoliadors! Anotació al marge: on són els diaris de paper explicant-nos-hi l'única veritat .. hi hem de callar com passa al futbol amb el Barça pel que fa al mardid?
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Jordi Romaguera
19/02/2012 23:01
Gràcies Laura.Cada dia són més qui treballa per fer el cim. Només ens falta un líder que ens hi porti. En Miquel Calçada, home preparat, que ha esperat temps per fer-ho, ens una de les persones que ens hi pot portar. Falta aquella xispa, aquell esclat que faci que la gent que dorm es desperti. I com una bola de neu, anirà creixent fins a l´extrem que tothom dirà: Jo ja ho deia que seríem lliures. Això ha de cristal.litzar. Jo que tinc mala salut m´agradaria veure-ho. Jordi Romaguera. L´Hospitalet de Llobregat
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Josep Pérez Franco
19/02/2012 22:30
Tothom és cridat a construir i a participar en la lliberació de Catalunya. La porta és oberta per qui vulgui marxar, no farem fora a ningú, però qui es quedi haurà de respectar al nou Estat de Catalunya.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Laura
19/02/2012 21:22
Totalment d'acord amb tu, Jordi. Farem el cim i serem lliures per sempre. El camí ja ha començat, ara només cal que no sigui massa llarg.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
ferran
19/02/2012 21:01
Miquel, tu podries liderar el mitja audiovisual que tant necessita Catalunya, un mitja lliure de quotes polítiques que cohesiones la nostra societat i que descaradament apostes per la independència. Lluny de la caspa publica i privada actual. Lluny dels seus infectes informatius, on presentadors estrella plens d'auto-odi obeeixen de forma canina les consignes de l'imperi..És una catàstrofe per Catalunya, que els nostres millors valors: Intel·lectuals, científics i patriotes de pedra picada siguin desaprofitats. Simplement perquè els nostres polítics i uns poders econòmics que majoritàriament són covards i traïdors, hagin apostat per fer de Catalunya el paradís de la prostitució: totxo/turisme/traficants.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Jordi Romaguera
19/02/2012 20:14
Narcís. Fer el cim és la independència. I el cim caadascú el fa com vol o com pot. Uns anem rapid i voldríem que els altres també ho fessin. D´altre pugen a poc a poc. D´altres s´emporten mitja casa pensant que a dalt del cim s´hi establiran. D´altres hi caminen. D´altres fan parada i fonda. D´altres van lents i d´altres encara dormen, mentre fan el camí pausadament. El que cal és que tots s´afegeixin a fer el cim de la independència. No pas altres cims que no són el nostre. Si un musulmà va a la meca un cop a la vida, els catalans necessitem fer el cim de la llibertat nacional. Jordi Romaguera L´Hospitalet de Llobregat
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Narcís
19/02/2012 18:46
De res!, t'ho ben mereixes així no cal donar-les! PD: s'hi pot estar d'acord o no, s'hi pot coincidir o no, però quan n'és dit de bon cor que no pas per interessos inconfessables .. dóna bo de llegir! Nota: Déu vulgui que aviat puguem enlairà'ns-e com catalans, com nació catalana .. sigui per no continuar patint tant de mal espanyol! Anotació al marge: on anem?, al cim!; a quin cim?, al més alt! Una forta abraçada!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Jordi Romaguera
19/02/2012 16:21
Gràcies Narcís. Si sempree em salten a la jugular i els replico un cop que van a favor meu em veig obligat a donar les gràcies. Jo demostro el que dic o si no, no ho dic. Com que sóc de l´Hospitalet, és fàcil veure com ha canviat i que la gent ara no és com abans. Hagués estat molt bé que la immigració ja que marxava de casa seva, s´hagués integrat de seguida a la nació que els acollis. Però els qui els van enviar s´han encarregat de manipular-los. Esperem el referèndum a veure què decideixen les persones que estan empadronades aquí. Un servidor sempre ha dit que: catalans + immigrants integrats = bé en tot cas no igual a: immigrants no integrats + botiflers. Cal que els primer siguem almenys un 55 % envers els segons. I si en Miquel Calçada ens porta a la llibertat molt més bé per tothom. A mi em tindrà a la seva disposició com el que sóc, un soldat ras. Jordi Romaguera. L´Hospitalet de Llobregat
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Cartanya
19/02/2012 13:44
Això es tan com dir que en Pujol, governava Espanya quan va pactar amb el Aznar. L`independentisme, en aquets moments esta mol mes viu que tot el que pugui, dir la bola màgica de aquest boca torta. El proper 10 de març, la Assemblea Nacional Catalana o sigui la societat civil o demostrarà,i sipot ser amb el Miquel millor!!!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Narcís
19/02/2012 13:01
Jordi Romaguera, ha estat molt bé aquest paràgraf: ' Catalunya civilitzada, europea, moderna i lliure versus una Catalunya incivilitzada, espanyola, antiga i sotmesa '!, ço és, poques paraules i ben dites! PD: no entenc qui pot anar-hi en contra de nostra sobirania .. ni que hi fumessim un mur pel mig ( tot en seria igual excepció de legislació catalana i diners a ca nostra!)! Nota: verament hi ha 3, 4 classes d'espanyols: -- qui té por de sa terra romani sola, aïllada i manca d'economia (podria ser-ne un exemple Galícia), -- qui treballa o sos ingressos són d'origen estatal/ Ad. Central, -- qui hi té interessos d'allò més per qüestió empresarial ( n'és ser ruc, car una cosa no desfa l'altra!), i, com no!, l'aclaparadora majoria àdhuc ignorants fora mida .. que els hi treus sa espanya i es queden sense identitat, identitat de cultura castellana broixa! Anotació al marge: així doncs, si els catalans no tenim res a veure amb tota aquesta plèiade .. què nassos hi fumem amb aquesta gent, damunt, no solament espanyols sinó sicaris contra nostra llengua, cultura i història i béns ( i el que n'és pitjor, contra nostre futur, futur de tot ordre!)?
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Gatsaule
19/02/2012 09:15
Amic pepote, ets més antic que els balcons de fusta. Ja fa temps que TOTES les enquestes que es publiquen li donen un ample marge de viscòria a l'independentisme. Mira't aquesta enquesta feta entre els lectors d'El Periódico, així d'entrada gens susceptibles de sobiranisme: http://www.elperiodico.com/es/encuestas/politica/que-votaria-hipotetico-referendo-sobre-independencia-catalunya/24790.shtml
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Claudi
19/02/2012 08:48
Tú ets el lider que falta a Catalunya
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
miquel Strubell True
19/02/2012 01:24
Pepote diu que "mikimoto tendría que saber que el sentimiento independentista es minoritario en Cataluña" però Pepote sembla que desconeix els resultats de les enquestes (CEO, UOC, La Vanguardia, El Periódico...) que donen una majoria, fins i tot molt clara, de catalans que votaran a favor de la independència. Documenta't abans de repartir retrets, 'pepote', si us plau(oi més si t'amagues darrere de pseudònim!).
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
from tortosa
19/02/2012 00:53
Al de from USA. Jo també vaig veure l'implicats de vilaweb i quedava clar durant tota l'entrevista que Miquel Calçada estava fent una xerrada amb un sentiment independentista clar. Si filem tan prim com tu no se si arribarem a la independència aquest segle.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
From USA
18/02/2012 23:09
Sr. Calçada, el vaig escoltar al video "implicats" que va fer a Vilaweb i no el vaig escoltar dir (que recordi) ni una vegada la paraula independència. Em va semblar "odd".
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
pepote
18/02/2012 22:20
mikimoto tendría que saber que el sentimiento independentista es minoritario en Cataluña.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Monturiol
18/02/2012 22:10
Miquel Calçada, Tan de bo faci el pas per liderar la llarga marxa cap l'alliberament nacional. La seva amplia i provada trajectòria catalanista l'avala sense reserves.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Octavi Riudecans
18/02/2012 20:48
Malauradament Miquel, els del PP no s'avindran mai a reconeixer una Catalunya independent. I jo sóc del parer, de que tindrien d'estar del tot exclosos, perque amb ells sempre hi hauria perill d'involució. A Portugal despres de ser independent, hi havia gent que deien que amb tornant amb España anirian millor. Resultat: Els hi vàren tallar el cap...
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Constanci Vidal
18/02/2012 18:47
Cal que la gent amb nom i seny a Catalunya, com el Calçada, espavilin i acabin amb el partidisme estupid que frena l´independencia
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Jordi Romaguera
18/02/2012 18:05
Molt bé, Miuel. Et felicito. Cal tenir sempre la darrera paraula. Els nacionalistes espanyols que diguin el que vulguin. Nosaltres a la nostra. "...cap al recte camí d´accés al ple domini de la terra (nostra és clar!), com deia en Salvador Espriu. Entre Espanya i la llibertat no hi ha retop. Cal triar la segona opció. També ho ratificà Mossèn Armengou: "Val més una hora de llibertat que tota la història d´Espanya". Gran intel.lectual i abnegat defensor de la seva terra. Tal com va escriure en els seus llibres, un dels quals es coneixia com el "Parsifal", entre els clandestins. Tot el que va escriure ara està passant. I Catalunya serà lliure malgrat ells. I mira que jo no sóc gaire optimista perquè al lloc que m´ha tocat viure tinc motius per no ser-ho, però ara veig que cada cop, en la impossibilitat de fer-ho més malament tan aquells que es deien d´esquerres com els que es diuen conservadors, han estat uns nacionalistes espanyols per damunt de tot. Ja és hora que els catalans aprenguem i fer tal com cantaven "Els Esquirols", quan van dedicar la cançó al Xoirinacs. "Hem de ser forts per lluitar contra Espanya, i NOMÉS contra nosaltres mateixos quan siguem forts". Cosa que volia dir lliures. O el mateix Pedrolo: Som una nació com qualsevol altre". Ja he citat uns quants exemples de com hem estat una nació lliure i hi tornarem a ser-ho, perquè no és la gent de fora la que ha de decidir per nosaltres, com la filla de la guàrdia civil Alícia Sánchez Camacho, ho vulguin impedir. No depèn d´ells, per sort. Tan sols dels catalans. Entenc que com que es diu Alícia vegi que Catalunya és el país de les meravelles. Però no deixarem que ens el converteixin en la riota d´Europa. Catalunya civilitzada, europea, moderna i lliure. Enfront d´una Catalunya incivilitzada, espanyola, antiga i sotmesa. Qui vulgui que triï, jo ja ho he fet. Jordi Romaguera. L´Hospitalet de Llobregat
Enquesta
Participaràs a l'acte de l'ANC del 24 d'abril al palau Sant Jordi?
Participaràs a l'acte de l'ANC del 24 d'abril al palau Sant Jordi?
78 %
8 %
14 %
114 vots
Josep Pagès CARDEDEU: NO .. Les Eleccions Municipals NO TE...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida