Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
2 Comentaris Imprimir +A -A
25/02/2012
13:30
25/02/2012
Navarro contradiu Chacón
El primer secretari defensa la necessitat del pacte fiscal i assegura que Catalunya té "molt per reivindicar"
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha destacat que el proper dimecres presentarà el model socialista del pacte fiscal que serà "ambiciós en ingressos per poder tirar endavant els projectes que té Catalunya". Navarro ha reclamat que vol un "model just i possible" que reconeixi el pes del país i que no comporti "frustracions per al poble català". L'aposta de Navarro pel pacte fiscal contrasta amb l'opinió que Carme Chacón, qui va liderar la darrera llista del PSC a les eleccions espanyoles en té. Chacón, durant la seva fallida campanya per liderar el PSOE, va assegurar que s'oposaria "aferrissadament" a aquest sistema de finançament.

A més, el primer secretari ha afegit que Catalunya té "moltes coses per reivindicar". Aquest model es donarà a conèixer en una conferència presentada per l'exconseller Antoni Castells a Barcelona. Navarro ha fet aquestes declaracions en la inauguració del 7è congrés del PSC a les comarques gironines, que haurà d'escollir la nova executiva gironina.
(2 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Montse
27/02/2012 13:34
guaita, ja semblan la Juanita Ortega i la Paquita Oms.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
histeria sociata
25/02/2012 15:23
Sort que van fer un congres fa 1 mes...
2 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida