Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Esports
6 Comentaris Imprimir +A -A
21/02/2012
15:45
21/02/2012
Ripoll: “Jugar amb la selecció espanyola m’hauria perjudicat”
El millor jugador català de rugbi lamenta no haver pogut jugar amb la selecció oficial catalana
El jugador professional de Rugbi, Oriol Ripoll, que aquest estiu ha penjat les botes després d’una carrera brillant, de la qual destaca la victòria de la Premiership anglesa el 2006 amb els Sale Sharks, reconeix avui en una entrevista a la pàgina web de la Plataforma Proseleccions Catalanes que això no hauria estat possible si hagués jugat amb la selecció espanyola.“Jugar amb Espanya m’hauria perjudicat a nivell professional”, assegura en aquesta entrevista en la qual recorda quan va renunciar a representar a l'Estat.

Per altra banda, Ripoll, que ara es planteja ser entrenador a Suècia, afirma que “una de les millors experiències ha estat jugar amb la Selecció Catalana" i ha dit que li hauria fet molta il•lusió defensar la samarreta de Catalunya en partits oficials. Però malauradament en aquest moment considera “bastant difícil” aquesta possibilitat perquè “hi ha molta política” pel mig.
Oriol Ripoll
(6 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
pujolista franciscà
22/02/2012 12:05
Els catalans que juguen amb les seleccions espanyoles no ho fan per gust, sinó perquè la Ley Española del Deporte hi obliga, cosa pròpia d'un regim dictatorial africà o de korea del sud. Perquè després mils de catalanets aborregats es traguin allò de "no s'ha de barrejar politica i esport". Els espanyols saben molt bé la força i la influencia que pot tenir l'esport en la societat i per això ens tenen lligats en curt. Com a esclaus que som, vaja.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
In de pen den ci a
21/02/2012 20:14
Piqués i companyia no t'arriben a la sola!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
cartanya
21/02/2012 19:53
Espanya no te categoria en rugbi, ni en altres coses, si amb futbol i amb basquet, però amb els catalans es clar, per que per mol que diguin que no, es molt perillós dir que no vols jugar amb Espanya; l`únic que va renuncia a jugar al futbol amb Espanya el magnífic Oleguer Preses, va tindrà que emigra, per que sabia que aquí el perseguirien tan el arbitres com al públic d’Espanya.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
21/02/2012 19:04
Doncs bé que va jugar amb la selecció espanyola de rugbi a 7
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Maria
21/02/2012 17:13
Tant de bo tots els esportistes fossin així. Un 10 per l'Oriol i per la feina de la Plataforma Proseleccions. Jo en sóc col·laboradora i us animo a fer-vos-en.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Rom78
21/02/2012 17:13
Molt interessant, més esportistes haurien de pensar així. Queda clar que, sigui pel motiu que sigui, jugar amb Espanya perjudica.
6 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida