Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Opinió
5 Comentaris Imprimir +A -A
28/03/2012
00:00
28/03/2012
Alemanya no ho faria
"Fer vaga en aquests moments té un aire de greuge, davant els 642.000 catalans que ni en tenen l'opció perquè estan a l'atur"
Editorial
Els sindicats han convocat una vaga general dijous vinent contra la reforma laboral del govern del PP. Protestar contra la reforma laboral és una opció del tot lícita, i que entra en els paràmetres democràtics. Però els sindicats s'han equivocat al convocar una vaga general, amb l'objectiu de paralitzar durant un dia tota l'activitat econòmica, amb la conseqüent dosi de crispació. Fer una acció d'aquesta magnitud en una societat que té el 20% d'atur, i el rècord europeu d'aquesta lacra és del tot contraproduent i acosta l'Estat espanyol a les protestes a l'estil grec. L'economia catalana, i la de tot l'Estat, està en una situació greu, i en recessió, i no ajuda gens la reactivació econòmica una forma de protesta que encara pot empitjorar les coses. A més fer vaga en aquests moments té un cert aire de greuge, davant els 642.000 catalans que ni tan sols tenen aquesta opció perquè estan a l'atur. A Alemanya no existeix el concepte de vaga general. Els sindicats no es plantegen aquesta forma de protesta polititzada perquè erosiona l'activitat econòmica. Una altra cosa que hem d'aprendre dels alemanys.
(5 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
29/03/2012 18:37
Vivim un greuge comparatiu, que ens està portan al desastre total. Els Sindicats, subvencionats, faltaria més, volen seguir fruint dels seus estatus, dominant a una societat que solament li falta l'espurna. Per altra banda, va adreçada també a una joventut adolescent més que influenciable. No, aquesta vaga, no s'hauria d'haver fet!!!.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
uesta situació
29/03/2012 18:32
Penso que aquesta situació, no es pot repetir. Els sindicats solament busquen els seus interessos particulars. La situació econòmica que es viu, es insostenible i això ajuda a agreuxar-la i va adreçada molt i massa, a un jovent influenciable, com s'ha pogut veure en determinades manifestacions. Una pena que a Espanya es vegin les coses de diferent manera.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Pere
28/03/2012 17:25
A Alemanya no ho farien però no som a Alemanya som i sofrim l'estat ESP. L'oferimen del qual és atur i miseria cada 40 anys! Si els nostres als nostres polítics ja els hi està bé aquest estat a alguns NO. Vaga i manifestació amb ESTELADA !!!!!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Jones
28/03/2012 12:30
Doncs jo et recordo a tu que Alemany i Suècia són països molt més rics que nosaltees bàsicament perquè no és que treballin més hores, és que són molt més productius i seriosos treballant. D'això també n'haurien d'aprendre els sindicats i els treballadors espanyols (i catalans, esclar)
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Ramon F
28/03/2012 12:01
Només recordar-te Lluís que a Alemanya els drets laborals, socials i sindicals son bastant millors que els nostres i que el que volen fer amb nosaltres és tornar-nos a èpoques d'abans de Franco. També si agafes com exemple Suècia, veuràs que els drets laborals i socials son bastant millors que els nostres, per la qual cosa, salvo que estiguis fent el joc a la dreta més empresarial, no entenc la teva editorial d'avui. Llegeix, com suposo que ja ho has fet, l'article publicat dels 32 catedràtics de dret laboral posant a parir la reforma laboral del PP. T'ho recomano si no ho has fet.
5 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida