Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Cinema
0 Comentaris Imprimir +A -A
Aprendre a ser una ‘Cazarrecompensas’
‘La Cazarrecompensas’ és la nova pel•lícula de l’actriu Katherine Heigl, la qual s’estrena el divendres 30 de març als nostres cinemes. Basada en la famosa novel•la de Janet Evanovich ‘One for the money’, la protagonista és una orgullosa noia de Nova Jersey que no està precisament en ratxa. Sense treball, endeutada fins al coll i soltera, la solució passa per recórrer al seu indesitjable cosí per què li faci un lloc a la seva agència de fiances. La seva nova feina com a caça recompenses consistirà en detenir a tots aquells que la policia no pot seguir. El problema arriba durant el seu primer treball quan haurà de perseguir al seu amor de l’institut.
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida