Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Dijous, 26 de Març de 2015
Singularitats
30/03/2012
13:24
30/03/2012
Catalunya Ràdio i RAC1 frec a frec per liderar l'audiència
TV3 manté l'hegemonia com a canal de televisió més vist de Catalunya i La Vanguardia lidera la premsa
Catalunya Ràdio s'imposa per molt poc a RAC1 com a emissora de ràdio més escoltada de Catalunya. I és que segons publica el Bàrometre de la comunicació i la cultura del primer trimestre del 2012, Catalunya Ràdio radio és lider d'audiència amb un 9,7%, imposant-se en les demarcacions de Girona i Lleida, seguida de molt aprop de RAC1 amb un 9,6% i lider d'audiència a Barcelona i Tarragona.

L'estudi, presentat al Col.legi de periodistes pel director general de FUNDACC (Fundació Audièncias de la Comunicació i la Cultura) Joan Sabaté, exposa també l'ampli lideratge d'audiència i l'hegemonia de TV3 com a canal de televisió més vist de Catalunya -en totes les demarcacions- amb un 16,7% de quota de pantalla. En segona posició es troba Telecinco amb un 11,8% seguit de TV1 amb un 11%. Destacar que la cadena privada 8TV, es troba en la setena posició del rànquing amb un 5,2% per damunt d'altres cadenes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) com el canal 3/24, canal 33, Esport 3 i Super3/3XL, estant aquest últim, el canal infantil, en varies posicions per darrere de Clan TVE.

Per el que fa al comportament dels lectors de premsa, l'informe destaca la primera posició de LaVanguardia, llegida per el 12% de la població catalana, seguida per El Periódico de Catalunya amb un 11,1%. EL PuntAvui es troba en la 11ena posició amb un 3,2% i el diari Ara en la 15ena posició, per darrera del Segre i el Diari de Tarragona.
Destacar la tercera i quarta posició de la premsa esportiva amb El Mundo Deportivo i Sport respectivament.

Creix el consum de premsa digital


Segons presenta l'estudi del Baròmetre del 2011, el principal consum de mitjans de comunicació a Internet ha estat el de premsa generalista. Actualment consumeixen premsa d'informació general a Internet el 35% dels internautes catalans, un 9% més que el 2010.
Sense títol
(2 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Felicitats!
02/04/2012 01:28
A les dues!!!... tant escolto l'una com l'altre quan em ve de gust. De fet, considero que entre les dues es reparteixen els millors professionals de les ones (Basté a banda...)
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Xavi
01/04/2012 23:09
No es d'estranyar... Hi ha força dificultats per escoltar Rac1 a les terres de Lleida. I si parlem per l'abandó de La Noguera o Comtat d'Urgell que ens tenen acostumats les institucions, es una sort poder escoltar Rac1 per ràdio.
Enquesta
Què et sembla que la final de Copa del Rei es jugui al Camp Nou?
Què et sembla que la final de Copa del Rei es jugui al Camp Nou?
50 %
0 %
50 %
6 vots
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida