Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Divendres, 27 de Febrer de 2015
Política
29/03/2012
20:23
29/03/2012
CC.OO i UGT concentren milers de persones a Barcelona
La manifestació havia d’acabar a Plaça Catalunya però no ha pogut ser així a causa dels greus incidents
Unes 80.000 persones, segons els mossos, 800.000 segons els sindicats, s’han manifestat aquesta tarda a Barcelona en la manifestació convocada pels sindicats majoritaris CCOO i la UGT, amb motiu de la vaga general del 29-M i contra la reforma laboral del Govern de Mariano Rajoy.

Sota el lema 'S'ho volen carregar tot; els drets laborals i socials', UGT, CC.OO., USOC i CSC han cridat als treballadors i ciutadans a sortir al carrer de forma pacífica per defensar els seus drets. A la concentració hi han assistit membres de la direcció del PSC, ICV i ERC.

La manifestació havia d’acabar a Plaça Catalunya, però no ha pogut ser així, doncs grups de radicals han continuat cremant contenidors i enfrontant-se amb els antiavalots, que han carregat contra ells i han desallotjat la Plaça. Alguns manifestants han anat a Arc del Triomf, mentre que altres s’han dispersat pels carrers del centre de la ciutat.
manifestacio_ugt_ccoo
(2 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Jo tambè soc jo
30/03/2012 00:34
La meva mare m'informo de petit que una persona es faci major no és sinònim de ser savi, i segurament vostè ja era mes del feixisme que de la democràcia de jove, deixi la seva bilis a casa i no ens martiritzi amb comentaris de Martinez el fatxa
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
sóc jo
29/03/2012 22:04
Aquesta vaga o simulacro de vaga ha estat un fracàs dels sindicats un gran fracàs, la veritat és que no serveixen per res, en Gallego no deixa parlar mai a ningú només parla ell i es creu poseïdor de la veritat absoluta i no té raó no en té gens de raó, el que haurien de fer els sindicalistes és muntar un sindicat, cobrar quotes dels afilats i i contractar advocats laboralistes per tal que puguin atendre casos puntuals d'acomiadaments il·legals, però res me´s, i deixar-se de fer vaga perquè al cap i a la fi ells sempre en fan de vaga, com que són persones alliberades de la seva feina tot el dia poden estar al carrer gandelejant, manifestant-se i fent vaga, però la gent que vol treballar, ha de poder fer-ho, avui o no he pogut entrar a coprar a cap botiga de queviures del meu barri perquè s'hi passejaven una colla d'eixelebrats amb pancartes de cartró mal escrites, tocant xiulets i cridant enfurismats i obligant als botiguers a tancar les portes, cosa que han fet per la por de sortir-ne malparats, si sumen tots aquests la vaga d'avui queda reduïda molt menys que la meitat, o sigui que no l'ha seguida massa gent, només els de sempre, els cridaners, els pocasoltes i els inútils i cretins que no serveixen per a res més que per destrossar la ciuat. Espero que el Conseller Felip Puig els foti aviat a la presó i no se'n surtin fins dintre de bastant temps. Jo vull viure amb la llibertat de poder treballar si vull, sortir al carrer si vull anar a comprar si vull i que ningú m'ho impedeixi, i les pancartes no m'haurien de fer por i me'n fan i molta, sóc gran tinc més de setanta-un any i ningú m'ha d'ensenyar el que és poder viure, passar fam, i no tenir tranquil·itat,i ara quan podia estar tranquil·la, venen aquests sapastres i tornen a fer la por d'anys passats, i a sobre porten la bandera d'esquerres, mentiders, són una colla de mentiders.
Enquesta
Per què creus que el poder judicial espanyol ha expulsat el jutge Vidal?
Per què creus que el poder judicial espanyol ha expulsat el jutge Vidal?
99 %
0 %
1 %
714 vots
qu: PP respira i fa pudor amb els aires franquistes
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida