Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
2 Comentaris Imprimir +A -A
29/03/2012
20:23
29/03/2012
CC.OO i UGT concentren milers de persones a Barcelona
La manifestació havia d’acabar a Plaça Catalunya però no ha pogut ser així a causa dels greus incidents
Unes 80.000 persones, segons els mossos, 800.000 segons els sindicats, s’han manifestat aquesta tarda a Barcelona en la manifestació convocada pels sindicats majoritaris CCOO i la UGT, amb motiu de la vaga general del 29-M i contra la reforma laboral del Govern de Mariano Rajoy.

Sota el lema 'S'ho volen carregar tot; els drets laborals i socials', UGT, CC.OO., USOC i CSC han cridat als treballadors i ciutadans a sortir al carrer de forma pacífica per defensar els seus drets. A la concentració hi han assistit membres de la direcció del PSC, ICV i ERC.

La manifestació havia d’acabar a Plaça Catalunya, però no ha pogut ser així, doncs grups de radicals han continuat cremant contenidors i enfrontant-se amb els antiavalots, que han carregat contra ells i han desallotjat la Plaça. Alguns manifestants han anat a Arc del Triomf, mentre que altres s’han dispersat pels carrers del centre de la ciutat.
manifestacio_ugt_ccoo
(2 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Jo tambè soc jo
30/03/2012 00:34
La meva mare m'informo de petit que una persona es faci major no és sinònim de ser savi, i segurament vostè ja era mes del feixisme que de la democràcia de jove, deixi la seva bilis a casa i no ens martiritzi amb comentaris de Martinez el fatxa
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
sóc jo
29/03/2012 22:04
Aquesta vaga o simulacro de vaga ha estat un fracàs dels sindicats un gran fracàs, la veritat és que no serveixen per res, en Gallego no deixa parlar mai a ningú només parla ell i es creu poseïdor de la veritat absoluta i no té raó no en té gens de raó, el que haurien de fer els sindicalistes és muntar un sindicat, cobrar quotes dels afilats i i contractar advocats laboralistes per tal que puguin atendre casos puntuals d'acomiadaments il·legals, però res me´s, i deixar-se de fer vaga perquè al cap i a la fi ells sempre en fan de vaga, com que són persones alliberades de la seva feina tot el dia poden estar al carrer gandelejant, manifestant-se i fent vaga, però la gent que vol treballar, ha de poder fer-ho, avui o no he pogut entrar a coprar a cap botiga de queviures del meu barri perquè s'hi passejaven una colla d'eixelebrats amb pancartes de cartró mal escrites, tocant xiulets i cridant enfurismats i obligant als botiguers a tancar les portes, cosa que han fet per la por de sortir-ne malparats, si sumen tots aquests la vaga d'avui queda reduïda molt menys que la meitat, o sigui que no l'ha seguida massa gent, només els de sempre, els cridaners, els pocasoltes i els inútils i cretins que no serveixen per a res més que per destrossar la ciuat. Espero que el Conseller Felip Puig els foti aviat a la presó i no se'n surtin fins dintre de bastant temps. Jo vull viure amb la llibertat de poder treballar si vull, sortir al carrer si vull anar a comprar si vull i que ningú m'ho impedeixi, i les pancartes no m'haurien de fer por i me'n fan i molta, sóc gran tinc més de setanta-un any i ningú m'ha d'ensenyar el que és poder viure, passar fam, i no tenir tranquil·itat,i ara quan podia estar tranquil·la, venen aquests sapastres i tornen a fer la por d'anys passats, i a sobre porten la bandera d'esquerres, mentiders, són una colla de mentiders.
2 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida