Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Societat
0 Comentaris Imprimir +A -A
20/03/2012
10:45
20/03/2012
Dominis '.cat' contra la imposició del '.es'
La Fundació Puntcat comença una promoció per contrarestar la imposició del gegant Google d’afegir dominis territorials '.es' arreu de l’Estat a les pàgines de blogspot
Google ha afegit sense previ avís una extensió territorial al domini habitual del seu servei de blocs, Blogger. Els usuaris d’aquest servei han vist com el domini del seu bloc se’ls hi ha sumat el domini ".es" (blogspot.com.es). Google va decidir des de dissabte afegir el domini de l'estat en funció d’on estigués localitzat l'usuari per ajustar-se millor a les” lleis locals”, aixi ho ha comunicat ara a través de les pàgines de suport.

La molèstia que aquesta decisió ha causat en bona part dels usuaris catalanoparlants no s’ha fet esperar i ja corren múltiples opinions per la xarxa i especialment per Twitter, sota l’etiqueta #BloggerCAT. Entre elles, hi ha nombroses peticions a Google per a que posi a disposició dels catalanoparlants el servei de Blogger sota el nostre domini.

Arrel d'aquesta decisió de Google d’afegir dominis territorials ".es" a totes aquelles pàgines de blogspot, la Funadció Puntcat ha respost immediatament oferint dominis ".cat" a meitat de preu. L’entitat ha començat una promoció, a través de la qual els blocaires de qualsevol plataforma podran adquirir un domini ".cat" amb un descompte del 50% fins al diumenge al vespre.
Sense títol
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida