Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Divendres, 27 de Febrer de 2015
Política
29/03/2012
17:19
29/03/2012
El Govern situa en un 20% el seguiment de la vaga a les escoles
El Vallès Occidental és el territori on s'ha registrat un seguiment més alt amb un 29,5% mentre que a Lleida baixa fins al 8,2%
Un 20,55% dels professors de centres púbics han secundat la jornada de vaga, segons ha informat el Govern . Segons aquestes dades, han fet vaga 17.489 professors dels 85.108 que treballen a Catalunya. Mentre que només han tancat un 7% dels centres concertats i privats.

Pel que fa als diferents serveis territorials hi ha hagut un seguiment desigual. El Vallès Occidental és on s'han registrat més professors que han decidit fer vaga, un 29,52%, mentre que a Lleida només hi ha hagut un seguiment del 8,27%.

A la resta de serveis territorials del Departament d'Ensenyament hi ha hagut un seguiment del 24,58% al Baix Llobregat, un 27,54% a Barcelona Comarques, 16,73% a la Catalunya Central, 28,59% al Consorci d'Educació de Barcelona, a Girona un 12,99%, al Maresme-Vallès Oriental un 21,01%, un 10,44% a Tarragona i, finalment, a les Terres de l'Ebre, s'ha registrat un seguiment de la jornada de vaga del 23,04%
Escola a mig gas
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Enquesta
Per què creus que el poder judicial espanyol ha expulsat el jutge Vidal?
Per què creus que el poder judicial espanyol ha expulsat el jutge Vidal?
98 %
0 %
2 %
995 vots
qu: PP respira i fa pudor amb els aires franquistes
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida