Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
0 Comentaris Imprimir +A -A
29/03/2012
17:19
29/03/2012
El Govern situa en un 20% el seguiment de la vaga a les escoles
El Vallès Occidental és el territori on s'ha registrat un seguiment més alt amb un 29,5% mentre que a Lleida baixa fins al 8,2%
Un 20,55% dels professors de centres púbics han secundat la jornada de vaga, segons ha informat el Govern . Segons aquestes dades, han fet vaga 17.489 professors dels 85.108 que treballen a Catalunya. Mentre que només han tancat un 7% dels centres concertats i privats.

Pel que fa als diferents serveis territorials hi ha hagut un seguiment desigual. El Vallès Occidental és on s'han registrat més professors que han decidit fer vaga, un 29,52%, mentre que a Lleida només hi ha hagut un seguiment del 8,27%.

A la resta de serveis territorials del Departament d'Ensenyament hi ha hagut un seguiment del 24,58% al Baix Llobregat, un 27,54% a Barcelona Comarques, 16,73% a la Catalunya Central, 28,59% al Consorci d'Educació de Barcelona, a Girona un 12,99%, al Maresme-Vallès Oriental un 21,01%, un 10,44% a Tarragona i, finalment, a les Terres de l'Ebre, s'ha registrat un seguiment de la jornada de vaga del 23,04%
Escola a mig gas
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida