Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
0 Comentaris Imprimir +A -A
26/03/2012
11:02
26/03/2012
El PSC promou un polèmic museu sobre Setmana Santa a Tarragona
Aquest projecte té un pressupost de 100.000 euros quan els comptes de cultura han caigut un 30%
El govern socialista de Tarragona, liderat per Fèlix Balleros, ha decidit amb el suport de la resta de grups del consistori – excepte ICV- invertir 100.000 euros en la construcció d’un museu dedicat a la Setmana Santa, a part dels 60.000 euros que ja atorga a les Agrupacions de les Associacions de Setmana Santa.

Aquesta decisió governamental ha aixecat una forta polèmica en un any en què el pressupost tarragoní de cultura s’ha reduït un 30% i moltes activitats culturals de la ciutat s’han vist perjudicades, malgrat la ciutat en aquest moment és Capital de la Cultura Catalana.

Segons publica La Vanguardia, Ballesteros (PSC) insisteix amb aquest projecte, encara que no estava pressupostat, perquè formava part del seu programa electoral; encara que també va prometre la inauguració del Teatre de Tarragona a la primavera del 2010 i aquest encara no té data d’obertura.

A més, aquest any, s’ha anul•lat el festival de curtmetratges REC, el festival de Rumba, l’any passat ja no es van celebrar els premis literaris, el Concurs de Focs artificials s’ha reduït a tres dies i el Centre d’Art està paralitzat. Tot això ha escalfat la polèmica i alguns ja acusen els socialistes d’estar submisos a l’Església
Sense títol
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Enquesta
Pedro Sanchez
Per què creus que Pedro Sánchez diu que el PSOE mai acceptarà la independència de Catalunya?
1 %
78 %
20 %
2901 vots
Mercè Alsina: Paraules d'Isabel d'Anglaterra a l'avistament de...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida