Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Divendres, 27 de Març de 2015
Política
28/03/2012
23:45
28/03/2012
Ferran critica la "incoherència política i ostentació" de Duran
El diputat del PSC en el Parlament ha escrit un llibre carregant contras el líder d’Unió
El diputat del PSC en el Parlament de Catalunya Joan Ferran ha criticat la "incoherència política, falsa aparença i ostentació" del president del grup parlamentari de CiU al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, durant la presentació del seu nou llibre 'Destapant a Duran i Lleida. La fi d'una aparença'.

Ferran considera "trist" la suposada no correspondència entre l'actitud vital i la política de Duran i la instrumentalització que considera que fa del seu partit cobrint-se amb les sigles d’Unió Democràtica de Catalunya, per fer una política que ha qualificat de reaccionària i conservadora.

En aquest llibre de crítica política, Ferran assegura que ha dit "el que volia dir però amb respecte", evitant cròniques roses i rumors i centrant-se en fets i paraules de Duran, que descriu plenes d'incoherències. Ferran ha atacat també la ideologia que defensa el polític de CiU, que "no quadra amb la d’Unió", i que considera fruit d'un projecte personal pel qual s'ha servit del partit com a propaganda i suport, ha explicat.

Moments d'agressió cap al diferent

El diputat del PSC ha posat l'accent en els moments del polític en què "amb la tensió surt l'agressivitat cap al diferent", i ha posat com a exemple les crítiques als andalusos, homosexuals o immigrants durant la campanya del 2011, que segons ell van provocar una ruptura de la cohesió entre comunitats autònomes. També ha analitzat la posició de Duran cap a les dones, els temes laborals i la solidaritat, i ha denunciat l'"excessiu maquillatge" de la política que fa desaparèixer la persona i el partit a favor de les aparences.

Ferran ha advertit que aquesta "faceta dolenta de la política creada a través del posat i les paraules" no pot estar oculta per sempre i que la veritat sempre acaba aflorant quan es dissecciona el contingut. El portaveu del PSC en el Parlament, Miquel Iceta, autor del pròleg, ha elogiat la "valentia i coratge" de Ferran en escriure aquest llibre d'un adversari polític.

Iceta ha recalcat que l'obra analitza al dirigent d’Unió des d'una visió personal que algú pot no compartir, però que es basa en tot moment en la crítica d'accions polítiques en relació a l'ideari que Duran "diu representar".
Joan Ferran
(4 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Ramon A.
30/03/2012 11:03
Es molt curiós parlar d'un partir que no es el teu, i no veure el que et passa a casa, com sempre demostra un cop mes la dita catalana: de porc i de...........
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
kim
29/03/2012 19:06
Al PSC ja el coneixem a catalunya, son els germans del PP i consins de l'egspanya grande y unica. Uns BUTIFLERS.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
29/03/2012 12:26
Una vegada comprovada la nefasta herència deixada com a diputat, es dedica a trinxar al contrari. Pobre argument per a un subjecte que es creu polític aquest Ferran. En lloc de construir... en set anys s'ha carregat el país, i ara a sobre això...
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Martí
29/03/2012 11:48
Aquestes coses, Duran, espero que les tinguis ben presents la propera vegada que els quinquis del PSC -valguii la redundància- et facin la gara-gara per collonar Convergència. Que passa cada dos per tres i trobo que mai no els respons com es mereixen i amb la contundència que, quan vols, tens.
Enquesta
Què et sembla que la final de Copa del Rei es jugui al Camp Nou?
Què et sembla que la final de Copa del Rei es jugui al Camp Nou?
29 %
13 %
59 %
459 vots
JosepPagesCARDEDEU: Com mes gran es el Camp de Futbol , mo...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida