Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Singularitats
0 Comentaris Imprimir +A -A
30/03/2012
16:54
30/03/2012
Gerard Quintana descarta un retorn de Sopa de Cabra
El cantant publica 'Més enllà de les estrelles', el llibre que rememora els set concerts celebrats a finals del 2011
El líder de la banda Sopa de Cabra ho ha deixat ben clar: "No crec que en els proper anys fem res junts". Amb altres projectes entre mans, Gerard Quintana ha descartat un retorn del grup per repetir una gira com la del 2011 amb el mateix repertori. "Si ens plantegéssim fer una cosa en el futur, suposaria fer un projecte amb nou material", ha reblat.

Quintana ho ha explicat en la presentació de 'Més enllà de les estrelles', el llibre que relata la vivència personal del cantant durant els set concerts celebrats a finals del 2011, que van commemorar els 25 anys de la fundació del grup amb més de 80.000 persones i que, en definitiva, li van fer "tocar el cel".

Un centenar de fotografies de David Julià i Marquet acompanyen la crònica d'aquests dies, les paraules, els records, les emocions i els pensaments de Gerard Quintana. Julià ha explicat que el fet de conèixer el grup des de fa tant de temps ha facilitat el seu treball. "Jo he estat en un lloc que era meu. Com que ells estaven acostumats a veure'm s'oblidaven de mi. Això permetia que actuessin amb tota normalitat i jo fes la meva feina d'una manera impressionant", ha aclarat.

La gran majoria d'instantànies són en blanc i negre, ja que han volgut buscar una estètica propera al rock and roll dels anys 70. Però les fotografies que retraten Sopa de Cabra en ple concert són en color, ja que és el que el públic va percebre. Per tant, unes fotografies, en molts del casos íntimes i personals, que deixen testimoni personal d'un moment, d'un temps i d'un recorregut.

De la mateixa manera que el públic van fer tocar el cel a Gerard Quintana, ell obra la porta perquè el lector travessi la cortina que hi ha darrere l'escenari i conegui moments tan íntims i personals com són algunes de les converses en el camerino o les pors i incerteses abans de començar la gira. "El llibre explica el que no estava escrit en aquell mes", ha resumit Quintana.
Gerard Quintana
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida