Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Societat
2 Comentaris Imprimir +A -A
21/03/2012
15:45
21/03/2012
L’assassí de Tolosa va participar en un congrés salafista a Catalunya
La trobada de radicals islamistes va tenir lloc l’any passat, segons fonts antiterroristes
L’assassí que va atemptar contra una escola jueva de Tolosa, Mohamed Merah, va participar en un congrés salafista a Catalunya l’any passat. Així ho han confirmat fonts del centre espanyol de coordinació antiterrorista-CNCA- citades per l’emissora SER.

Fonts del mateix centre treballen per trobar vincles entre Merah i líders fonamentalistes europeus, sobretot entre els que es troben a Catalunya. Merah és un jihadista francès d'origen algerià, de 24 anys, es declara "mujaidí i membre d'Al Qaeda", segons la policia francesa.

Desmenteixen la seva detenció

El ministeri de l’interior francès ha desmentit que l’autor confés dels assassinats hagi sigut detingut. Mera, que ha afirmat que va atemptar contra l’escola jueva “per venjar els nens morts a Palestina”, un recurs habitual del radicalisme islamista, s’ha atrinxerat al seu habitatge i la policia hi negocia perquè s’entregui.
tolosa475
(2 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Ramon
21/03/2012 18:42
Cert, els 3 milions de multi-culti progres que va importar el PPciu pels "empresaris" del Fomento del Trabajo Nacional a baix cost ens està surtint molt cars a tots els catalans, tens moltíssima raó, Isidre.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Isidre
21/03/2012 18:18
Els multi-culti progres (sense accent a la e) han fet molt de mal a la Nació catalana.
2 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida