Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Singularitats
0 Comentaris Imprimir +A -A
29/03/2012
11:51
29/03/2012
L'ebook es dispara
Els llibres electrònics van augmentar un 55% les vendes l'any passat
Els ebooks van representar el 2011 un 17,9% dels títols registrats, més d'un 55% respecte a l'any anterior, segons les dades de l'Agència Espanyola de l'ISBN que recull el nou informe sobre el llibre digital publicat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. Per contra, el llibre en paper mostra en els dos últims anys un descens de títols superior al 14 per cent.

L'informe avança que durant aquest any 2012 continuarà la important acceleració que està experimentant el mercat estatal del llibre digital gràcies a factors com la creixent oferta o la proliferació de plataformes i llibreries que cobreixen la distribució i venda d'ebooks. El creixement lent, però continuat, dels índexs de lectura digital a l'Estat (el percentatge de lectors digitals ha anat creixent des d'un 48,6% a principis de 2010 fins a un 52,7% a la fi de 2011) recolza aquesta tendència.

La segona part de l'estudi analitza les tendències del mercat de l'ebook i l'actual oferta de continguts i plataformes digitals dins l'àmbit estatal. L'informe assenyala que Catalunya i el País Valencià suposen el gruix dels registres en la categoria de llibres digitals.
ebook475
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida