Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Economia
0 Comentaris Imprimir +A -A
26/03/2012
26/03/2012
La Fageda entra en el mercat de les melmelades i conserves
La cooperativa celebra els trenta anys amb una facturació d‘11’5 milions
La crisi econòmica no afecta la cooperativa La Fageda de Santa Pau (La Garrotxa). L'empresa de productes làctics ha celebrat aquest dissabte el seu 30è aniversari amb la voluntant de seguir creixent amb nous projectes de futur. L’empresa té previst entrar en el mercat de les melmelades i les conserves amb productes de l’horta durant aquest any.

El director comercial de la cooperativa, Albert Riera, detalla que ara l’empresa està fent “les plantacions i les proves necessàries” per poder llançar aquesta nova secció. “No sabem quan sortirem al mercat perquè volem que sigui el moment idoni i amb els millors productes”, afirma. La idea de fer melmelades i conserves va sorgir quan l'empresa va tancar la reforestació forestal, una secció històrica de la cooperativa. Per no haver de presentar un expedient de regulació d'ocupació (ERO) i acomiadar a 25 persones que hi treballaven, l'empresa va decidir reconvertir l'espai de l'hivernacle i els camps del seu voltant per plantar fruites i verdures.

El tercer fabricant de iogurts de Catalunya

La Fageda és el tercer fabricant de iogurts de Catalunya i va tancar el 2011 amb una facturació de 11’5 milions d’euros, un 8% més que l’any anterior. El director de l'empresa, Cristobal Colón, assenyala que l'empresa està “resistint molt bé” les dificultats i apunta que el repte pel 2012 i 2013 és continuar treballant per fer els millors iogurts. “No tenim cap projecte d'expansió” perquè l'objectiu principal de l'empresa es mantenir-se “fidel als productes i als seus consumidors”, concreta Colón.

La cooperativa compta amb 286 treballadors, 162 d’elles amb discapacitats intel·lectuals o malaltia mental crònica. La Fageda disposa de diverses seccions com jardineria i viver, explotació ramadera de vaques de llet i plantes d'elaboració de productes lactis i de gelat. Els seus productes es comercialitzen a través de 1.600 punts de venda i la seva producció actual es situa en 3,5 milions de iogurts al mes en 18 referències.

Unes 800 persones entre treballadors, amics i seguidors de la marca han celebrat el seu aniversari a la seu de la cooperativa aquest cap de setmana.
Sense títol
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida