Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
1 Comentari Imprimir +A -A
02/03/2012
13:09
02/03/2012
La fiscalia antidroga investiga Rasquera
La intenció de l'Ajuntament de promoure el conreu de cànnabis provoca sospites de la justícia
El fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dolç, ha anunciat avui que la fiscalia antidroga investiga la legalitat de la proposta de l'Ajuntament de Rasquera de cedir terrenys per al cultiu de marihuana, projecte que empara jurídicament en la no penalització de l'autoconsum. En aquest sentit el conseller d'Interior, Felip Puig, ja va advertir que no veia clara la iniciativa, al·legant que tem que aquesta es pugui acabar convertint en una producció que fomenti el tràfic de drogues.

"Una vegada que la fiscalia fixi posicions i me les transmeti actuarem en conseqüència", ha indicat el fiscal general. Des d'un punt de vista tècnic es tracta de diligències informatives.

Torres-Dolça que ha volgut remarcar que una de les màximes de l'actuació del ministeri públic és assegurar el "principi de seguretat jurídica" de cara a la convivència ciutadana, i a la resposta comuna de l'administració de Justícia als problemes a la qual se li sotmetin.
Sense títol
(1 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
andrea
02/03/2012 16:18
exacte, l'Arturu pot portar putes, drogues i casinos a Les Vegues (de Llobregat), però els de Rasquera no es poden muntar una parcel.la... teniu la Catatònia que us esteu treballant, espanyolista i miserable.
1 Comentari Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida