Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Política
0 Comentaris Imprimir +A -A
29/03/2012
16:37
29/03/2012
La Generalitat admet que Tous va ser contractat per ordenar les ITV
El portaveu del Govern afirma que el 2010 "hi havia un conflicte d'interessos" per les adjudicacions fetes pel tripartit
El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha confirmat avui que la Generalitat va contractar a Josep Tous per posar ordre al sector de l'empreses d'ITV a Catalunya.

"Hi havia un contracte de prestació de serveis com en tantes altres ocasions fa l'administració pública amb consultors i gent experta en sectors determinats", ha detallat en roda de premsa en el Palau de la Generalitat, on ha comparegut per oferir dades sobre el seguiment de la vaga general.

Segons ha explicat, l'encàrrec a Tous era ajudar al Govern resoldre el que llavors era un "conflicte d'interessos" en relació al tema de les ITV per les adjudicacions que va fer el tripartit a l'octubre de 2010.

Homs ha conclòs que és "habitual" que una administració contracti serveis de consultoria per abordar solucions a temes concrets com per aquell temps van ser les estacions de la ITV.

Llibertat amb càrrecs

Tous va declarar ahir davant el jutge que investiga la presumpta trama il•legal d’inspeccions de vehicles. L’imputat, que havia sigut proposat com a coordinador general de la Diputació, va confirmar en la seva declaració la informació aportada avui pel portaveu del Govern, Francesc Homs. Després de respondre les preguntes del magistrat va sortir en llibertat amb càrrecs.
Francesc Homs
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida