Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Esports
0 Comentaris Imprimir +A -A
28/03/2012
23:06
28/03/2012
Les pors de Guardiola eren justificades
El Barça empata a zero amb el Milan
El Barça ha empatat a zero en l’anada de quarts de final de la Champions League contra el Milan. El partit, que s’ha jugat a l’estadi San Siro, a Milà, ha estat molt igualat, però els catalans han anat de menys a més. El partit no ha estat fàcil, doncs la gespa no estava en les seves millors condicions i l’àrbitre no ha toca el xiulet en nombroses ocasions, especialment no ha vist dos penals , un a Alexis i un altre a Puyol. Malgrat tot, els blaugrana no s'han rendit en cap moment. 

D’aquesta manera, quin dels dos equips passa a semifinals de la competició es decidirà el proper dimarts al Camp Nou. En aquest sentit, fent una crida als seguidors, Guardiola ha senyalat: "Al Camp Nou serà un partit terrible, necessitem que la gent ens doni un cop de mà".

"Hem tingut moltes ocasions, ells també, hem fet un bon partit però hem fet la meitat del treball. Dimarts no haurà espai per especular, caldrà anar a guanyar", ha manifestat l'entrenador segur en roda de premsa. De fet, Guardiola ja va dir quan el seu equip es va classificar pels quarts de final contra el Bayer Leverkusen que “no li agradaria trobar-se amb el Milan a quarts”.

Guanyadora de la porra del Singular

Dels trenta-cinc participants a la porra del Singular d'aquest partit, només Maria Dolors Bru ha encertat el resultat final, l'empat a zero. Ella s'emporta la caixa de vins de la bodega Maset del Lleó. El diari es posarà en contacte amb ella.
Iniesta entre jugadors de l'AC Milan
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida