Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Economia
1 Comentari Imprimir +A -A
19/03/2012
19/03/2012
Mecaplast amplia la seva planta de Barcelona
La multinacional francesa inverteix 6’5 milions d’euros i crearà 70 nous llocs de treball
L’empresa francesa Mecaplast, dedicada a la fabricació de plàstics per al sector de l'automoció, ha invertit 6’5 milions d’euros en l’ampliació de la planta de producció que té a La Pobla de Claramunt (Anoia) i que posarà en marxa el proper setembre.

La filial de la companyia francesa a Catalunya ha comptat per aquesta operació amb el suport del Departament d'Empresa i Ocupació a través d’Invest in Catalonia, l'àrea de promoció i atracció d'inversions de la Direcció General d'Indústria.

La firma amplia en 5.700 metres quadrats la superfície actual de la planta i ara ocuparà 20.000 metres, segons va anunciar divendres el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, després de visitar l’empresa i reunir-se amb el seuu director general a l’Estat, Francisco Conejero.

Mecalpast Iberica, instal·lada a La Pobla de Claramunt des del 1997, preveu crear 70 nous llocs de treball enguany i acabarà comptant amb 430 treballadors en aquesta planta de producció.

72 milions d’euros de facturació

L'augment de la producció també es traduirà en un increment de la xifra de negoci fins al 72 milions d’euros aquest any, un 7,4% més que al 2011. L’ampliació de la nau de La Pobla de Claramunt respon a l'augment de projectes que ha experimentat la firma en els últims dos anys. Mecaplast ha escollit reinvertir en la filial catalana enfront d'altres opcions d'implantació en altres punts d’Europa.

Els principals clients de l'empresa són PSA, Renault, Seat, Nissan, Toyota i Volkswagen. El mercat estatal representa més del 70% de les vendes de Mecaplast Ibérica. A l’Estat espanyol, Mecaplast Ibérica compta amb una segona planta de producció a Seseña (Toledo).
Sense títol
(1 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
jaume
19/03/2012 14:09
tan de bo .moltes empreses com aquesta
1 Comentari Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida