Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Singularitats
0 Comentaris Imprimir +A -A
20/03/2012
12:20
20/03/2012
National Geographic elogia Girona
La societat nordamericana recomana el certamen ‘Temps de flors’ com una de “les millors excursions per aquesta primavera”
Girona també enamora a l’estranger. La versió digital de National Geographic, la popular societat nordamericana de divulgació de les ciències naturals, qualifica el certamen ‘Temps de Flors’ com una de “les millors excursions per aquesta primavera”.

En un reportatge, on la ciutat s’equipara a altres destinacions com Viena, la Patagònia xilena o la costa de Gal·les, National Geographic recomana perdre’s pels seus carrers “on sorprenents jardins urbans i muntatges artístics d’inspiració floral adornen els monuments”, claustres i places.

Més enllà de ‘Temps de Flors’ la publicació destaca altres atractius de Girona, com els vestigis romans, el Call i la cuina de El Celler de Can Roca.
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida