Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Opinió
2 Comentaris Imprimir +A -A
21/03/2012
21/03/2012
Negociar en plena crisi
"El govern espanyol té a l'abast trepitjar la manguera de la Generalitat i tallar el subministre en qualsevol moment"
Editorial
El projecte de llei d'estabilitat pressupostària, que té com objectiu posar límits a l'endeutament i al dèficit de les autonomies, pot ''desmuntar l'autogovern català en un període relativament curt, si aquesta fos la voluntat política'' del govern espanyol, segons ha advertit Andreu Mas-Colell, conseller d'Economia. Mas-Colell té raó si la llei s'interpreta de forma regresiva en contra de l'autogovern, cosa gens descartable i fins i tot probable. El flanc espanyol del govern català s'ha tornat més complicat del que era habitual. La Generalitat està financerament anèmica i necessita liquiditat, i el govern espanyol en facilita però té a l'abast trepitjar la manguera i tallar el subministre en qualsevol moment. El president José Luis Rodríguez Zapatero ja ho va fer amb els 759 milions de les infraestructures, que per cert el president Mariano Rajoy encara no s'ha avingut a pagar. Negociar en aquesta situació és difícil, perquè la posició catalana és feble. El moment demana imaginació i gestos valents.
(2 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Ntiab That
21/03/2012 09:40
Negociar amb l'estat espanyol significa perdre. Al màxim que pots aspirar és a perdre poc. Ho pots anar allargant durant anys, negociació a negociació, però al final ho acabaràs perdent tot.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
From USA
21/03/2012 02:07
Crec que si desmuntessin el autogovern català sería anar en contra dels seus interessos perque és quedarian sense treball i sense plataforma política, ens collaran però collar massa seria contraproduent per els partits espanyols. Són com els paràsits si matan l'amfitrió és matan ells.
2 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida