Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Singularitats
0 Comentaris Imprimir +A -A
28/03/2012
11:30
28/03/2012
Potter arriba al format digital
L'autora del llibre obre un web des d'on es poden comprar tots els volums de la saga tot i que descarta vendre-hi la seva nova novel·la
L’autora de Harry Potter, Joanne Rowling, ha tirat pel dret a l’hora d’editar els set llibres de la saga en format digital. Des d’avui es poden comprar al web Pottermore, creat per l’escriptora presicindint del seu editor en paper.

Els llibres només es poden comprar en anglès i surten amb dos preus diferents. Els tres primers volums costen 5 euros, els quatre restants 7’50.

El web, obert amb mesos de retard, anuncia que tots els volums s’oferiran aviat en italià, anglès, castellà i alemany. Rowling, tot i així, ha informat que la propera novel•la que publicarà- destinada al públic adult- no es vendrà d’entrada en aquest format.
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
0 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida