Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Societat
2 Comentaris Imprimir +A -A
01/03/2012
10:33
01/03/2012
El Govern portarà Rasquera als tribunals
Interior creu que la proposta de crear una plantació de marihuana pot fomentar el tràfic de drogues
El Govern no veu clara la iniciativa de l'Ajuntament de Rasquera de plantar marihuana com a mesura anticrisi i per aquest motiu ha decidit "portar aquesta decisió als tribunals". El conseller d'Interior, Felip Puig, en una entrevista a 'El Matí' de Catalunya Ràdio, ha anunciat accions legals contra la plantació, perquè tem que aquesta es pugui acabar convertint en una producció que fomenti el tràfic de drogues.  Abans, però, el Govern espera que la Fiscalia prengui alguna determinació sobre si s'ha de posar en dubte o no aquesta plantació des d'un punt de vista jurídic.
.
Rasquera diu 'sí' a la marihuana

L'Ajuntament de Rasquera ha vist en el conreu de cànnabis a càrrec de l'Associació Barcelonesa Cannàbica d'Autoconsum (ABCDA) una sortida a l'asfíxia econòmica i als índexs d'atur disparats. Ahir al vespre, un ple dividit aprovava un contracte privat amb l'entitat per acollir al terme municipal una plantació destinada a l'autoconsum dels seus associats. L'alcalde, el republicà Bernat Pellisa, destacava que el projecte, que s'empara jurídicament en la no penalització de l'autoconsum, reportarà uns 1,3 milions d'euros en dos anys així com la creació d'uns 40 llocs de treball.
Felip Puig a Catalunya Ràdio
(2 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Jordi Trencavel
01/03/2012 20:17
eurovegas si cannabis no.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Pep
01/03/2012 13:02
Les plantacions de tabac si? Clar, com que el govern "suca".
2 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida