Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Opinió
21 Comentaris Imprimir +A -A
30/03/2012
00:00
30/03/2012
Societat malalta
"Els incidents no tenen una única explicació, però en un moment de recessió tot plegat pot ser nefast"
Editorial
Catalunya, i més concretament Barcelona, té un problema amb els repetits indicidents protagonitzats per radicals, que a més cada cop són més greus. L'incendi ahir d'una cafeteria del centre de la capital catalana, a banda d'un centenar de contenidors calcinats, i de molts establiments danyats, no és cap anècdota. Normalment es despatxa els violents amb l'etiqueta de vàndals o gamberros sense cap més dèria que la de provocar incidents. Però potser algú hauria d'aclarir si es tracta d'això o si hi a l'estratègia per articular una violència parapolítica. Barcelona té un problema des de fa anys amb aquesta mena de fets, i només és ella. I hi ha un fet incontestable. A Madrid no es va produir ahir cap incident remarcable, a diferència de la capital catalana. Barcelona ha de fer una reflexió. Una societat que no sap resoldre amb serenor els seus conflictes és una societat malalta. Això no té una única explicació, però en un moment de recessió econòmica tot plegat pot ser nefast.
(21 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
01/04/2012 11:26
AVUI.....AUTOCENSURAT ! ! !. MASSA....MASSA....FORT ! ! !, demà ho suavitzaré? NO, NO CREC, escomença a agradar-m´hi el CINISME?
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Sudacas, Marroquins,
31/03/2012 23:56
Rumanesos, Castellans Quillos i ninyatos d'aquests amb rastes que es passen tot el dia fumant porros i vevent cervesa, quan tindríen que estar estudiant. Això si!... tots amb mòvils d'ultima generació per gravar amb vídeo les seves "proeses" I penjarles al Facebook. A tot això, recordo que l'educació en aquest pais es gratuïta i prou bona... o sigui, que qui no te prou nivell per plantejar-se buscar feina aquí o a l'estranger, es perquè no l'hi ha donat mai la gana estudiar.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Jaume
31/03/2012 15:04
jo crec que les demostracions d'espanyolisme de CYU ja marquen el rècord guiness, se'ns estan burlant a la cara.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Narcís
31/03/2012 14:39
Si són fatxes ( pro espanyols/ catalanòfobs) .. ni tan sols catalans de cor així simples cobradors de diners estatals recollits/ furtats als catalans! PD: qui pensen d'enganyar aquests miserables que bon honor hi fan de sa nacionalitat? Nota: perquè dels delinqüents d'aquesta baixa estofa no se'n sap res .. qui són, on viuen, de què hi viuen àdhuc que passa amb les destrosses a l'hora de pagar/ indemnitzar? Anotació al marge: si la premsa hi és pel que hi és .. informi's-en que no pas tanta publicitat, propaganda, màrqueting sinó apologia d'aquests penjats!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Fèlix
31/03/2012 13:26
Trobo a faltar contundència policial contra els encaputxats. Les detencions estan molt bé, però no serveixen de res. Fa riure quan llegeixes que "els detinguts s'hauran de presentar cada 15 dies al jutjat. Dir-li això a un "okupa" és per pixar. En canvi, el llenguatge que sí que enten aquesta colla pessigolla és la d'uns quants morts sobre la taula per trets de les forces d'ordre públic. Si això passés, s'haurien acabat les "manifestacions violentes". Si els vàndals sapiguessin que s'hi juguen la pell, n'hi hauria molts molts molts molts menys. Foc real, bales de goma al cap ... i en un parell de dies se'ls passa la tonteria als antisistema. És l'únic llenguatge que comprenen. I la majoria de ciutadans aplaudiríem. Menys citacions judicials i més antisistema al cementiri. Que es manifestin als funerals dels seus "companys".
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
ferran
31/03/2012 11:19
(Pels de més avall) Doncs encara no heu vist res macos..Quan el femer “Las Vegas” estigui instal·lat a casa nostra, la merda ens ofegara...Per cert, un femer recolzat no tan sols pels catalanistes de CiU, sinó que també està recolzat pels espanyolistes del PPSOE-c,s-psc, també increïblement pels independentistes (estan cecs) com tampoc em puc oblidar del paradigma dels farsants i cara dures com són els anomenats ecologistes..Llavors, és quan comprovareu qui te la culpa, qui són els quintacolumnistes i qui pateix d'innocència.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Jaume
31/03/2012 05:20
si tota la culpa és de Pujol i CYU i el seu espanyolisme
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Magda.
31/03/2012 00:16
Són la quinta columna, no us n´adoneu?. Convé fer creure a fora que Barcelona és un cau de desordres per restar-nos solvència cara a l´otbenció de l´Estat propi!.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Guerau
31/03/2012 00:06
s'ha de ser innocent per no saber que els aldarulls a Barcelona estan provocats per la claveguera de l'estat espanyol, quanta innocència marededéu
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
ferran
30/03/2012 17:41
Per sortir del femer en que ens trobem hem de retornar cap a la industria pròpia d'exportació amb totes les seves variants industrials. Potenciar l'agricultura ecològica per l'exportació i consolidar (com ja s'està fent) la investigació aplicada a l'industria farmacèutica, medica i hospitalària. Totes les universitats tecnologia, farmàcia etc. etc. han d'estar al servei d'aquesta industria ..Es urgentíssim una reducció fins deixar-lo dins d'una escala humana, del criminal model econòmic actual basat en la ma d'obra barata il·legal: totxo/turisme/traficants...En cas contrari, si no reduïm aquest model econòmic basat en la massificació, saturació i low-cost amb l'irresistible efecte crida de tota mena de gentussa, ens ofegarem en la nostra pròpia merda...Absolutament no a “LAS VEGAS”
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Joanthat
30/03/2012 16:27
Aquests incidents van ser presents ahir al vespre als millors diaris i programes de TV del món de forma exagerada i van fer molt de mal als interessos turístics i econòmics de la ciutat. Fins i tot les oses que anaven bé s'ensorren. Tant de bo en surti almenys la llibertat nacional
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
ferran
30/03/2012 15:10
“Tenim el que ens mereixem”...Al principis dels anys vuitanta l'estat espanyol va desballestar l'industria Catalana i els bancs industrials que la sustentaven. Qualsevol altre estat hages fet tot el contrari, ajudar-la i fer-la competitiva!!!! En canvi els reietons espanyols dels vuitanta els Guerra, Gonzàlez més la gegantesca casta funcionarial madrilenya van empènyer Catalunya cap a la prostitució del seu territori, des de la Jonquera fins Salou..Ui!! Perdó!! volia dir Industria de l'oci...Aquesta industria del totxo, de l'oci i turisme per saturació, ha comportat la prostitució de Catalunya amb un canvi social i demogràfic colossal com conseqüència de l'irresistible l'efecte crida sobre milions de persones tan de la península com de tot els continents amb una baixísima qualificació. Aquest amuntegament de persones dins d'un territori amb els serveis públics col·lapsats i en camí de superar els deu milions d'habitants, (sobre tot si munten el femer “Las Vegas”) ens portara cap a la catàstrofe de manera inexorable..Repeteixo, tenim el que ens mereixem. Tots els nostres polítics han recolzat aquestes polítiques suïcides: Dretes, esquerres, nacionalistes catalans i espanyols, independentistes i ecologistes.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
antidretà
30/03/2012 13:31
Si vivim en un sistema que està podrit i malalt i que cada vegada genera més víctimes i perdedors a ningú no l'ha d'estranyar que després sorgeixin fets com aquests. L'estrany és que no s'hagin produit ja molt abans. Que continuin fent retallades i fotent a les classes populars.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Marc
30/03/2012 13:29
Em pixo de riure...el de CyU abans fotien la culpa a l'esquerra per ser permisius amb els radicals...ara que no ho poden fer perquè governen ells, la culpa és de Madrid que infiltra feixistas. ja,ja,ja,ja
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Sara
30/03/2012 13:17
Podria ser que es tracti d'una guerra organitzada i pagada per desprestigiar Barcelona i Catalunya? Pregunta al vent. Jo ja m'ho crec tot.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
litus
30/03/2012 12:36
potser el virus de la malaltia ha vingut d'un 50% d'atur juvenil i una precarització total i absoluta amb sous de miseria a tot el jovent que intermitentment trevalla. Si la única solució de futur que ens poden donar els polítics es la precarització de per vida en les condicions laborals, per mes que condemnem la violència per desgracia ens i haurem d'anar acostumant, igual que ho han fet a les vanlieus franceses amb els cotxes cremats, als alderulls amb edificis en flames de l'estiu passat a londres o als incidents de grecia
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Jomateix
30/03/2012 12:09
No vull semblar 'paranoic' però si s'observen les successions d'esdeveniments, i on es produeixen i on no, es veu molt clar que hi ha interessos amagats darrere aquest grups i que passen, d'una banda, per desprestigiar les protestes a Catalunya, siguin de la mena que siguin, i per l'altra, al que semblen maniobres, entrenaments, exercicis de guerrilla urbana per a futures accions... contra què?, aquesta és la qüestió.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Olotí
30/03/2012 10:49
Fa un temps, davant l'efecte "crida" causat per la simpatia i permisivitat mostrada per Saura i el tripartit, Barcelona es va convertir en la meca de peregrinatge d'okupes i antisistemes. Ara en paguem la conseqüència. Solució: endurir les lleis, i comprar moltes lliteres. Si, lliteres per col.locar en les piscines i gimnasos de les presons.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
el nom
30/03/2012 09:26
Com totes les malalties, un cop contretes s'han de passar. Els feixistes espanyols, a Madrid estan satisfets i quiets i callats. Però a Barcelona lluiten perquè se senten amenaçats en la seva dèria de preservar la unitat d'Espanya. El remei, altre cop, és consumar definitivament la secessió. Quan ja no hi puguin fer res, marxaran.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Reagrupat
30/03/2012 08:55
M'autoflagelaré tres vegades i demanaré el perdó amb propòsit d'esmena com es feia abans amb el compliment Pasqual. Oh prometo !. Però potser ens hauríem de preguntar a qui interessa desprestigiar Barcelona en contrast amb actituts tan cíviques com la de la capital del "Reino"
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Jaume
30/03/2012 00:09
Si que hi ha una societat malalta, perquè si no no tindriem aquests governants
21 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida