Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Esports
7 Comentaris Imprimir +A -A
01/03/2012
17:06
01/03/2012
El segon Camp Nou de Rosell?
La junta directiva estudia construir un nou estadi en comptes de reformar l'actual
La junta directiva de Sandro Rosell va prometre a la campanya electoral el denominat Espai Barça, un projecte soci-patrimonial que implicava reformar i modernitzar el Camp Nou. No obstant això, a dia d’avui s’estudia la possibilitat d’aixecar un nou estadi blaugrana, segons ha publicat Mundo Deportivo.

Un cop deixada enrere l’angoixa financera del club amb la qual es va trobar la junta a la seva arribada i tenint a la vista un superàvit de 21 milions previst al juny, els directius han tornat a posar damunt la taula aquell projecte i volen estudiar quines són les veritables possibilitats i necessitats de l'entitat.

En una pròxima reunió, prevista per a la segona setmana de març, s’analitzarà si estirant l’esforç econòmic que suposaria l’Espai Barça seria possible intentar afrontar una macroconstrucció que no només projectés encara més al món el FC Barcelona, sinó que marqués també una nova frontera arquitectònica i identitària a l'incloure en les seves entranyes i voltants tota una sèrie de superfícies multifuncionals amb atractiva arquitectura.

Les raons per les quals l'actual junta ha arribat a pensar més que seriosament en aquest desafiament són fonamentalment socials i econòmiques. Els informes que manega la directiva conclouen que reformar l’estadi actual suposa una inversió que seria impossible de rendibilitzar des d'un punt de vista de l'explotació, perquè aportaria millores per als abonats però no per als usos terciaris que avui dia resulten essencials per tal que una instal•lació esportiva generi ingressos els set dies de la setmana.
Sandro Rosell
(7 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
A pastar fang !!!.
02/03/2012 13:17
J. Gonzàlez. quan vulgui pot passar a cobrar pel Camp Nou...
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
J. González
02/03/2012 08:28
Marta Canals i companyia. Quina ignoràcia demostreu! Heu tolerat Laporta i Gaspart i negeu el suport a una Junta Directiva honrada i modèlica. Obriu els ulls!!!!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Pere
01/03/2012 20:14
Rosell.....fora
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
lib1
01/03/2012 19:32
fffffffffff
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
Marta Canals
01/03/2012 18:21
Rosell no em dona cap confiança, sempre ha tingut draps bruts i segur que això es més del mateix. Es evident que va mentir quan va dir les dificultats econòmiques del Barça i quan abans el facin fora els socis millor!
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
JA N'HI HA PROU!!!.
01/03/2012 18:03
Millor remodelar i millorar l'actual... De la nit al dia el Barça ha superat el "gran" forat econòmic, que inclòs el va obligar a fer les forocòpies en blanc i negre (segons Rosell)?. No hi ha diners per a fitxatges... i s'ha de fer un camp nou?. En temps d'una crisi galopant i que no sabem com ni quan acabarà, Rosell ha d'embarcar el Barça en una perillosa aventura?. Això fa pudor a cremat, millor dit a socarrat...
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
a pastar fang!!!
01/03/2012 17:32
Segurament el propietari de la constructora ACS i president del Real Madrid, Florentino Pérez, faria un bon preu al seu amic i compatriota español Rosell.
7 Comentaris Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida