Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Singularitats
1 Comentari Imprimir +A -A
28/03/2012
12:46
28/03/2012
Vetat el concert de Sizzla per homòfob
L’Apolo cancel•la el concert de Sizzla Kalonji pel contingut homòfob de les seves cançons. Valencia i Madrid ja van vetar actuacions del cantant jamaicà
La Sala Apolo de Barcelona ha decidit cancel•lar finalment el concert del cantant jamaicà Sizzla Kalonji, previst per el 12 d'abril, després que s'hagin recollit més de 37.000 firmes reclamant la suspensió de la seva actuació pel contingut homòfob i violent de les seves lletres.

"Vaig i disparo mariques amb una pistola; sodomites i mariques, mort per a ells", són algunes frases que Sizzla inclou en les seves controvertides cançons. Per la seva banda, la pàgina web de la sala Apolo es limita a anunciar que "el concert ha quedat cancel•lat", tot i que no ofereix més informació sobre els motius ni sobre possibles devolucions de les entrades comprades.

L'escoles San José de València també ha suspès les actuacions del cantant de reggae després de la campanya promoguda des de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (FELGTB), a través de la plataforma Actuable, en contra de les seves actuacions a l'Estat.
sizzla475
(1 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingular.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingular.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Notice: Undefined index: REMOTE_ADDR in /home/elsingular.cat/admin/lib/db/cms/Comentario.php on line 53
RicardG
28/03/2012 22:40
Per fí,algú hi posa seny i destapa tota la tonteria dels rastaflaires!!!si tots els neo-jipis i pijo-puçes en sapiguesin una mica de història no anirien tant al.legrement per el carrer amb banderetes jamaicanes i pegats del Marley.La cultura rasta es bèl.lica i homòfoba.
1 Comentari Imprimir +A -A
012
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida